Lightronics introduceert nieuw wand- en plafondarmatuur RINK

RINK is een decoratief wand- en plafondarmatuur en geschikt voor een breed scala aan toepassingen in de woonomgeving, van voordeuren en galerijen tot portieken, bergingen en achterpaden. RINK is een uitbreiding van de Hogro Plus-serie van Lightronics: armaturen die een opvallend design combineren met de modernste LED-technologie.

Lightronics introduceert nieuw wand- en plafondarmatuur RINK

Verfijnd en modern design

Kwaliteit, duurzaamheid, energiebesparing en esthetiek komen samen in de RINK. De armatuur heeft een verfijnd, compact en modern design. Dankzij de samenstelling van het lumenpakket kan de hoeveelheid licht worden afgestemd op de specifieke toepassing. Daardoor kan een hoge mate van comfort en veiligheid worden gecombineerd met maximale besparing. Het armatuur heeft een levensduur van ten minste 100.000 branduren bij T-omgeving 25OC (L70/F10).

Kenmerken van de RINK:

  • Zeer laag systeemvermogen zonder concessies te doen aan (licht)kwaliteit
  • 55% kostenbesparend in vergelijking met soortgelijke armaturen
  • Modulair opgebouwd en eenvoudig te upgraden met nieuwe technieken
  • Snelle en eenvoudige installatie
  • Aluminium behuizing
  • Geschikt voor Smart Lighting-toepassingen: licht waar en wanneer gewenst

Eenvoudig te installeren

Tijdens de ontwikkeling van de RINK is rekening gehouden met groot lichtcomfort en gemak voor de installateur. Een goed armatuurontwerp onderscheidt zich namelijk niet alleen door de vorm, maar zeker ook door de technische aspecten. Geavanceerde lichttechniek en een beperkt aantal onderdelen zorgen voor installatiegemak. Door de nieuwe slimme connector kan de LED-unit bovendien makkelijk geplaatst en vervangen worden.

Complete lijn wand- en plafondarmaturen

Armaturen uit de Hogro Plus-serie van Lightronics, waar ook de DOTT- en GEO-armaturen deel van uitmaken, combineren een opvallend design met de modernste LED-technologie. Deze wand- en plafondarmaturen bieden de mogelijkheid om een wooncomplex met een duidelijke signatuur te creëren. Bij de voordeur kan bijvoorbeeld RINK worden geïnstalleerd en op de galerij de DOTT terwijl in de luifel DOTT M als inbouwarmatuur kan worden toegepast.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de RINK of andere armaturen uit de Hogro Plus-serie? Download de brochure en het leaflet voor technische details of neem contact met ons op via +31(0)416 568 600.

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Selecteer optioneel uw interessegebied(en).