Veilig onderweg

Ervaar de Kracht van Licht

VANDALISMEBESTENDIG
MONTAGEGEMAK
DUURZAME LED-VERLICHTING
Geen lijm of kit Ecologisch verantwoordbare verpakking Recyclebare behuizing
 

Robuuste verlichting voor tunnels en onderdoorgangen


VEILIGHEID VOOROP

Met goede verlichting voelen mensen zich veilig onderweg. Voldoende licht vermindert namelijk gevaarlijke situaties en maakt gezichtsherkenning mogelijk. Met vandaalbestendige verlichting zorg je er voor dat er altijd voldoende licht is in tunnels en onderdoorgangen. Bovendien levert de geavanceerde energiezuinige LED-technologie een egaal lichtbeeld op, waardoor het principe ‘zien en gezien worden’ gerealiseerd wordt. Zo garandeer je een veilig gevoel van A naar B.

De vandalismebestendige armaturen van Lightronics kenmerken zich door eenvoudige montage. De armaturen worden in onze productiefaciliteit voorbereid.

Dit wil ik
 
 
 
 

Het juiste licht op het juiste moment


EEN DUURZAME OPLOSSING

Lightronics biedt armaturen voor tunnels, provinciale wegen en industrieterreinen. Door de geavanceerde lichttechniek, maar ook het grote lumenbereik is er voor iedere toepassing een oplossing. Verkeersveiligheid speelt hierin een hoofdrol. Voor de veiligheid is een egaal lichtbeeld van groot belang.

Lightronics heeft een uitstekende reputatie als het gaat om extreem slagvaste armaturen. Deze armaturen worden vooral toegepast bij tunnels en onderdoorgangen, maar kunnen bijvoorbeeld ook dienstdoen bij trein- of busstations en gevangenissen. Er zijn op- en inbouwarmaturen evenals hoekarmaturen en armaturen voor lijnverlichting.

 
 
 
 

De Kracht van Lightronics


Vooruitstrevend

We kijken graag met u mee om een prettige situatie te creëren voor zowel mens als omgeving. Met behulp van onze ervaren lichtontwerpers en R&D-afdeling bieden we de juiste verlichtingsoplossing in uw omgeving. Onze engineers zijn steeds op zoek naar verbeteringen van bestaande producten en nieuwe ontwikkelingen op de markt.

Zo worden er onder andere verbeteringen uitgevoerd op het gebied van lichtcomfort en installatiegemak, duurzaamheid en materiaalgebruik. Daarnaast vinden wij het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. We hebben daarom een speciale plek ingericht voor de talenten van sociale werkplaats BaanBrekers uit Waalwijk. Maar ook op het gebied van duurzaamheid en circulariteit leveren we een bijdrage. Zo planten we bomen ter compensatie van onze CO2-uitstoot en liggen er 700 zonnepanelen op het dak van ons kantoor.

 
 
 
 

Zij gingen u voor!


VANDALISMEBESTENDIG

Fietsen in de voorheen engste tunnel van Nederland in Weesp werd ervaren als onveilig. De plek stond bekend als hangplek voor jongeren, had een grauwe aanblik en werd slecht verlicht. Deze tunnel was daarom zeker toe aan verbetering. Aan Lightronics de uitdaging om de verlichting in de tunnel aan te pakken. Door te kiezen voor het vandaalbestendige Ventego armatuur wordt het juiste licht op het juiste moment gegarandeerd en gaat het gevoel van veiligheid omhoog.

Naar Ventego

Montagegemak

Ter ere van de 100ste geboortedag van de in Zaltbommel geboren en getogen Fiep Westendorp, werd in 2016 de kleurrijke Fiepstunnel geopend. Door het eenvoudig te monteren Ventego armatuur, werd het ontwerp van de tunnel recht aangedaan. De armaturen met hoge lichtopbrengst waren niet alleen gemakkelijk te installeren maar ook te onderhouden.

Naar Ventego

Lichtopbrengst

In de autotunnel in Bunnik lag de uitdaging in het garanderen van de verkeersveiligheid. Lightronics heeft hier invulling aan gegeven door te kiezen voor het Plutego armatuur met een prettige lichtverdeling en een hoge lichtopbrengst. Op die manier ontstaat er een lichtbeeld dat de automobilist niet verblindt bij het binnen rijden of verlaten van de tunnel. Door de verlichting ’s nachts te dimmen wordt gedurende de hele dag een prettige overgang gewaarborgd.

Naar Plutego

Duurzaamheid

De LED-verlichting van Lightronics was een goede vervanging van de verouderde TL-verlichting. Niet alleen vanwege de hoge lichtopbrengst wat ten goede kwam aan het gevoel van veiligheid, maar ook vanwege de hoge energiebesparing. De slagvastheid van het armatuur zorgt er bovendien voor dat onderhouds- en materiaalkosten verlaagd kunnen worden wat eveneens een positieve invloed heeft op de CO2-footprint.

Naar Antego

Ervaar een gevoel van veiligheid
in ons Experience Center.
Maak een afspraak met uw accountmanager

Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Drenthe en
gedeeltelijk Zuid-Holland

Georgette ten Klooster
Accountmanager
g.tenklooster@lightronics.nl
06 53 32 92 76

Gelderland, Overijssel, Groningen en Friesland
Olaf Pohlmann
Accountmanager
o.pohlmann@lightronics.nl
06 29 42 12 29

Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en
gedeeltelijk Zuid-Holland

Niels van ‘t Hof
Accountmanager
n.vanthof@lightronics.nl
06 11 20 60 83