Nieuwsbericht_TPN_1920x720px_1

TPN geoptimaliseerd voor LED

21 april 2023 | Nieuws

Met een nieuwe lichtkap heeft de TPN, een slagvast wand- en plafond opbouwarmatuur, een modernere uitstraling gekregen. De nieuwe kap heeft een mooie afgeronde vorm, is minder hoog en is beter afgestemd op de huidige LED-lichtbron. Zo zorgt de nieuwe lichtkap voor 10% meer efficiĆ«ntie, met behoud van comfort. Vanaf week 17 wordt de TPN-standaard geleverd met deze noviteit, ook als retrofit.

Er zijn twee varianten: frosted of opaal. Het is met name de toepassing van het armatuur dat bepaalt welke kap ingezet wordt. Zo is de frosted lichtkap zeer geschikt voor plafondmontage, terwijl de opalen variant een comfortabele oplossing is voor wandmontage. 

TPN_3D_wi_op[3]

Over de TPN

De TPN is uitermate geschikt voor woningbouw en sluit aan bij circulariteit met onder meer de LED Oppluskit, de retrofit-oplossing van Lightronics. TPN is een multifunctioneel opbouwarmatuur met hoge lichtopbrengst, kan voorzien worden van een bewegingssensor, schemerschakelaar en is ook geschikt als noodverlichting. De TPN, uit de HOGRO-serie, is geschikt voor galerijen, portieken, corridors, trappenhuizen, entreehallen, achterpaden en bergingen. Het armatuur is waterdicht (IP65) en vandaalbestendig volgens het SKG-keurmerk, waardoor het tevens voldoet aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Meer informatie over de TPN
Deel dit bericht: