LT 75 jaar

Lightronics viert haar 75-jarig jubileum

28 september 2021 | Nieuws

Lightronics bestaat 75 jaar. Ooit begonnen als fabrikant van ondergrondse kabelklemmen, 75 jaar later fabrikant van duurzame verlichtingsoplossingen. Een geschiedenis waar we trots op zijn!

Na 75 jaar kunnen we terugkijken op een rijke geschiedenis die ons terugvoert naar 1946, het jaar waarin het bedrijf Hogro werd opgericht door twee vrienden. Hogro was een samenvoeging van de namen van de oprichters, Horvers en de Groot. In 2000 werd gekozen voor de naam Lightronics die beter past bij de expertise van het bedrijf: licht en elektronica. Hogro bleef echter bestaan als merknaam. 

In 2021 is Lightronics uitgegroeid tot een bedrijf met een kleine 100 werknemers die dagelijks werken aan duurzame verlichtingsoplossingen. Het maakt ons trots dat we in ons 75-jarig bestaan zijn uitgegroeid tot een vooraanstaand leverancier van verlichtingsoplossingen en een top 3 positie innemen in de Nederlandse verlichtingsmarkt. Afgelopen vrijdag hebben we daarom met het Lightronics Team geproost op ons jubileum. Het jubileumfeest zal volgend jaar gekoppeld worden aan de opening van ons nieuw te bouwen pand.

We willen u als relatie bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en we hopen u nog vele jaren de Kracht van Licht te laten ervaren.

Deel dit bericht: