Lightronics-geenfoto

Update brand: armaturen-‘mallen’ behouden in supply chain

4 september 2020 | Nieuws
nieuwsbericht-brand-update-lightronics.jpg

Wij zijn blij u te kunnen melden dat bij de brand die ons, in de nacht van dinsdag op woensdag trof, geen enkele mal/matrijs, zoals bijvoorbeeld mallen voor aluminium- en kunststof spuitgiet-behuizingen, verloren is gegaan. Veel mallen zijn gewaarborgd in de eigen supply chain van Lightronics voor assemblage. Terwijl andere mallen op een aparte, afgesloten locatie verblijven. Juist deze spreiding zorgt ervoor dat we onze productie snel kunnen opstarten. Wanneer de productie en assemblage op de tijdelijke locatie op gang is gekomen, kan daardoor weer direct geleverd worden.

Lightronics Experience Center

Ook hebben we veel vragen gekregen over het onlangs geopende Lightronics Experience Center. Met grote verslagenheid moeten we melden dat het Experience Center zodanig is beschadigd, dat het volledig ontmanteld moet worden. Nog onlangs werd het Experience Center genomineerd voor de Sign+ Award. Een nominatie die ons bijzonder trots maakte, juist omdat het Lightronics Experience Center tot stand was gekomen op basis van vragen van u en de markt. We zullen ons de komende maanden inzetten om het Experience Center opnieuw van de grond te krijgen. We zouden het tevens bijzonder op prijs stellen als u, wanneer u de komende tijd een afspraak had gepland, ons in de gelegenheid stelt om op uw locatie onze kennis met u te delen en de Kracht van Licht te laten ervaren. Wij zullen u hier voor benaderen, wilt u nu al contact stuur dan een mail naar: marketing@lightronics.nl of neem contact op met uw Accountmanager.

Tot slot willen we nogmaals bedanken voor alle steunbetuigingen en ook goederen die we aangeboden krijgen. Het maakt ons duidelijk dat we altijd, maar zeker in deze moeilijke tijden, samen met u optrekken.

Team Lightronics

Deel dit bericht: