WIJ ZIJN LIGHTRONICS

Slimme verlichting voor een CO₂ neutrale toekomst

Lightronics is een producent van professionele verlichtingsoplossingen. Je komt onze verlichting tegen in allerlei situaties, in de openbare ruimte in parken en stadscentra maar ook in woonomgevingen zoals galerijen en woonerven.

Voor iedere situatie kijken we met de klant mee om tot de beste verlichtingsoplossing te komen. Onze ervaren lichtontwerpers maken een lichtplan en kijken daarbij bijvoorbeeld naar het gebruik van de ruimte maar ook naar mogelijkheden om energie te besparen. Zo ontstaat er een prettige situatie voor zowel mens als omgeving.

Lightronics-pand

Naast lichtontwerpers hebben wij een R&D- en een innovatieafdeling binnen Lightronics. Onze engineers zijn steeds op zoek naar verbeteringen van bestaande producten maar ook naar nieuwe ontwikkelingen op de markt. Ze kijken hier onder andere naar manieren om onze producten te verbeteren op het gebied van lichtcomfort, installatiegemak, duurzaamheid en materiaalgebruik.  

Op onze locatie in Waalwijk assembleren we armaturen en testen we de kwaliteit in onze testruimtes. We stellen de armaturen bloot aan extreme omstandigheden om een lange levensduur en groot lichtcomfort te garanderen.  

Daarnaast vinden we het bij Lightronics belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij. We hebben daarom een aantal talenten in dienst van sociale werkplaats BaanBrekers. Maar ook op het gebied van duurzaamheid en circulariteit leveren we een bijdrage. Zo planten we bomen ter compensatie van onze CO2-uitstoot.  Lightronics probeert op deze manier de Kracht van Licht in te zetten voor onze klanten. 

lightronics-08