Lightronics WPV armaturen in een appartementencomplex aan de Perserij in Tiel

Bespaar direct!

Met oplopende energieprijzen is het noodzaak sneller te verledden. Onze producten zijn snel leverbaar – zo hebben de standaard uitvoeringen van de HOGRO Plus armaturen DOTT, RINK en BOW een levertijd van vijf dagen. Voor verschillende varianten van de Oppluskit (led unit en lichtkap) geldt eveneens dat we deze binnen 5 dagen kunnen verzenden. Hierdoor is het mogelijk snel tot 70% te besparen op uw energienota, ervaren uw bewoners meer lichtcomfort en vermindert u ook nog eens uw onderhoudskosten.

Leverbaar en ook steeds naleverbaar

wand- en plafondarmaturen

Door uitgekiende inkoop van grondstoffen en halffabricaten is Hogro in staat korte levertijden te garanderen voor nagenoeg alle armaturen. Dit tegen gelijkblijvende prijzen (zie prijslijst 1 oktober 2022 tot 1 maart 2023). Daarnaast zijn alle armaturen steeds naleverbaar. Het grote assortiment wand- en plafondarmaturen is zodanig samengesteld dat zij steeds beschikbaar zijn. Zo is het HOGRO TPS-armatuur al ruim 40 jaar leverbaar.


Lange levensduur

De minimale norm (branduren) die Hogro hanteert voor de led's is 100.000 uur (L80/F10 bij T-omgeving 25 °C). Dit betekent een substantiële verlaging van de onderhoudskosten. Ook geeft Hogro op alle ledarmaturen en Oppluskits een uitgebreide productgarantie van 5 jaar.

Lightronics TTN armaturen in woonzorgcomplex Wozoco in Gaanderen
Lightronics TTN Retrofit armaturen in een appartementencomplex in Katwijk
Makkelijk wisselen

De Hogro Oppluskit zorgt voor directe energiebesparing en kan toegepast worden in vrijwel alle Lightronics wand- en plafondarmaturen. U vervangt met de Hogro Oppluskit (led unit en lichtkap), op eenvoudige wijze de conventionele lichtbron voor led. De unitplaat is zo ontworpen om met led een prettig lichtbeeld te creëren. De lichtkap zorgt voor een egale lichtverdeling en voorkomt lichthinder.


Bespaar fors op uw:

  • Energiekosten
  • CO₂-footprint
  • Installatiekosten
  • Onderhoudskosten

Gunstige TCO
Wij rekenen graag voor u uit wat u kunt besparen. Zo hebben we tal van projecten als voorbeeld, maar kunnen we ook de exploitatiekosten en de energiebesparing voorrekenen voor uw situatie. Maak een afspraak!

Hogro
Als marktleider in verlichtingsoplossingen voor de woonomgeving en vaste waarde in de top drie voor straat- en terreinverlichting staan wij voor innovatieve, circulaire en energiezuinige verlichtingsoplossingen. Oplossingen die, zonder uitzondering, naleverbaar zijn.

BESPAAR MET LED

TCO-BEREKENING OVER LEVENSDUUR

Overstappen op LED heeft veel voordelen. Zo is een energiebesparing tot 70% mogelijk ten opzichte van bijvoorbeeld PL-lichtbronnen. Maar dat is niet het enige, zo is de levensduur van de huidige LED-units 100.000 uur. Dit is tien keer de levensduur van een PL-lichtbron. En dat betekent dat naast minder energie en een langere levensduur, de kosten voor onderhoud drastisch beperkt worden.

Benieuwd naar de TCO berekening?

Download het leaflet

Op zoek naar een lichtoplossing?

Wij rekenen graag uit wat u kunt besparen!

Niels Maas
Friesland| Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland (overige postcodes)
Tom Hamelers
Noord-Holland | Flevoland | Utrecht | Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
Marinda Roelofs
Limburg | Noord-Brabant | Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen je alleen voorzien van lichtoplossingen die voor jou relevant zijn. Als je jouw interessegebieden aanvinkt, ontvang je alleen informatie die voor jou van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met het privacybeleid.