Lightronics in de Top 250 Groeibedrijven 2020

Wij zijn trots. Trots dat wij, als Lightronics in de Top 250 Groeibedrijven 2020 staan. De Top 250 Groeibedrijven is een jaarlijks terugkerende publicatie van het Erasmus Centre for Entrepreneurship en nlgroeit en maakt deel uit van een langdurig onderzoek naar snelgroeiende bedrijven.

Lightronics in de Top 250 Groeibedrijven 2020

Jos Spapens, Algemeen Directeur Lightronics: “Het is een groot compliment aan onze mensen, die als team iedere dag klaarstaan voor onze klanten. Het is echter tegelijkertijd ook een groot compliment aan onze opdrachtgevers omdat zij ons jaar in jaar uit het vertrouwen geven. De notering motiveert ons door te gaan op de ingeslagen weg waarbij klantentevredenheid onze hoogste prioriteit is.”

 

 

‘Notering is een compliment aan ons team en aan onze opdrachtgevers’

De Kracht van Licht

De afgelopen jaren is Lightronics in allerlei opzichten flink gegroeid. Zo zijn er veel nieuwe medewerkers, maar ook collega’s die hun jubileum vieren. Er is een nieuw pand en een spiksplinternieuw Experience Center in gebruik genomen. We hebben dit kunnen realiseren door samen te werken, constant teams te optimaliseren en aan klanten te leveren wat nodig is; totdat de klant tevreden is. We willen de Kracht van Licht laten ervaren in projecten en spelen zodanig in op innovaties uit de markt dat iedereen binnen het Lightronics Team een bijdrage levert. Wij doen ons uiterste best om dit iedere dag weer waar te maken. Tot slot willen wij onze kennis over lichtoplossingen voor de leef-, woon- en werkomgeving graag delen. “Ik nodig onze klanten, wanneer de Corona-crisis voorbij is, van harte uit in ons Experience Center om de Kracht van Licht te ervaren. Het is de plek waarin alles samenkomt en onze slimme verlichtingsoplossingen volledig tot hun recht komen”, besluit Jos Spapens.

 

 

 

 

Over de Top 250 Groeibedrijven

Om in aanmerking te komen voor de Top 250 Groeibedrijven, dienen bedrijven minimaal 10 FTE groot te zijn en/of minstens 5 miljoen euro om te zetten aan het begin van de meetperiode. Daarnaast dienen zij in de meetperiode van 3 jaar een gemiddelde jaarlijkse groei van 20% in FTE en/of omzet te realiseren. De lijst wordt samengesteld door het onderzoeksteam van het Erasmus Centre for Entrepreneurship en Rotterdam School of Management, Erasmus University.

Meer weten?

Vragen? Neem contact op met uw contactpersoon.

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Selecteer optioneel uw interessegebied(en).