Thorlux by Lightronis

INDUSTRIËLE ARMATUREN

Optimaliseer uw bedrijfsproces

Goed licht is onmisbaar in een productieproces, de logistiek of op kantoor. De oplossingsgerichte LED-armaturen van Lightronics maken het mogelijk voor elke ruimte een optimaal lichtplan te realiseren, de productie te verhogen en uw energie- en onderhoudskosten te verlagen.Lees meer »

Bekijk alle armaturen » Vraag onze Quickscan aan »
Download de brochure
Download brochure
Kantoor

Kantoorverlichting

Verhoog de productiviteit in uw kantoren

De ideale LED kantoorverlichting is representatief en verhoogt de productiviteit. Met onze lijn inbouw-, opbouw en pendelarmaturen verzekert u bovendien een lagere TCO.

Armaturen voor kantoorruimtes »
Productieruimte

Werkplaats- en bedrijfshalverlichting

Verhoog het rendement in uw productieruimtes

Effectiviteit en veiligheid, daar draait het om op de werkvloer. Met onze industriële armaturen verbetert u het rendement en biedt u een veiliger werkomgeving aan uw werknemers.

Armaturen voor productieruimtes »
Bedrijfsterrein

Terreinverlichting

Verbeter de veiligheid op uw bedrijfsterrein

Of u nu reguliere bedrijfsuren voert of rond de klok opereert, verlichting van uw bedrijfsterrein, zoals aan de gevel en bij de parkeerplaatsen, is van groot belang voor de veiligheid van uw onderneming.

Armaturen voor bedrijfsterreinen »
Magazijn

Magazijnverlichting

Verlaag de kosten in uw magazijnen

80 procent van de uitgaven voor warehouses en magazijnen bestaat uit energiekosten. Onze QuickScan geeft direct inzicht in wat u bespaart met slimme verlichting.

Armaturen voor magazijnen »

Lichtplan

Maak uw besparing inzichtelijk

De lichtexperts van Lightronics helpen u graag bij het maken van een uitgekiend, toekomstbestendig lichtplan. Wij realiseren overal in uw bedrijf het juiste verlichtingsniveau met (veel) minder armaturen dan in een conventionele bestaande situatie. In hoge productiehallen kan het aantal lichtbronnen vaak zelfs met driekwart worden teruggebracht. Dit resulteert in een efficiënter facilitair beheer. Door het toepassen van LED-verlichting bespaart u bovendien tot 70% energie, verlaagt u de CO2 footprint en realiseert u lagere exploitatiekosten. Met onze oplossingen voor slim beheer kan de efficiency nog verder verhoogd worden.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen?

Vraag onze Quickscan aan »

ONZE ARMATUREN

filter armaturen
Comboseal

Voor veeleisende omgevingen

De Comboseal is een slimme keuze voor de meest veeleisende industriële omgevingen. De sterke, gegoten aluminium behuizing en polycarbonaat lichtkap is licht van gewicht en kent een lange levensduur.

Comboseal Plus

Extreem efficiënt

Met zijn gladde aluminium constructie in combinatie met gehard veiligheidsglas is de ComboSeal Plus ideaal voor vochtige, stoffige en warme ruimtes, evenals ruimtes waarin gewerkt wordt met chemicaliën.

HI Style

HOGE PRESTATIES

Het HI-Style LED-armatuur wordt onder meer toegepast in kantoren, vergaderruimten, scholen en ziekenhuizen. Het is een high performance inbouwarmatuur dat zorgt voor een egaal lichtbeeld, nagenoeg zonder reflectie.

Radiance

Werkcomfort

De Radiance is een prachtig vormgegeven high-end LED-lichtpaneel. Zo is er gebruik gemaakt van brandvertragende onderdelen en heeft de voorschakelapparatuur een metalen behuizing. Er zijn versies beschikbaar voor opbouw, inbouw en als pendelarmatuur.

VIVA LED

EFFICIENT LENSSYSTEEM

VIVA LED is een high performance inbouwarmatuur. Door het ontwerp blijven de lijnen in het plafond behouden. VIVA LED is uiterst efficiënt met 138 lumen per Watt. Het armatuur wordt toegepast in onder meer kantoren, scholen en callcenters.

Skydome

EGAAL LICHTBEELD

Skydome is een efficiënt inbouwarmatuur met ‘koepelvormige’ polycarbonaat diffuser, die zorgt voor een zeer egaal lichtbeeld. Zodanig ontworpen dat stof en vuil buitengesloten blijven. De Skydome is ideaal voor onder meer bibliotheken, klaslokalen, gangen en toiletten.

G2

BASISVERLICHTING

Inbouwspot met polycarbonaat behuizing, kleur wit. Leverbaar in 6 W / 560 lumen of 12 W 1110 lumen. Glas of polycarbonaat afscherming, helder of frosted Levensduur: 60.000 uur (L80/B10).

G3

VEELZIJDIGE INBOUWSPOT

Inbouwspot met polyester behuizing, kleur wit. Open versie: 8 W / 1060 lumen of 16 W / 1955 lumen. IK10-versie: 8 W / 955 lumen of 16 W / 1760 lumen. IP65-versie: 8 W / 930 lumen of 16 W / 1715 lumen. Glas of polycarbonaat afscherming, helder of frosted. Levensduur: 60.000 uur (L80/B10).

Solow LED

HOGERE PRODUCTIVITEIT

De Solow-range is ontworpen met het oog op besparing: besparing op energie- en onderhoudskosten. Met gegarandeerd 100.000 branduren en IK10++ slagvastheid is de Solow de juiste keuze voor alle industriële omgevingen en productieruimtes.

Solow XLED

HOGERE PRODUCTIVITEIT

Solow X-LED combineert een uitstekende efficiency (148 lumen per systeem-Watt) met een zeer slank profiel en een veelzijdig ontwerp. Individuele lenzen voor iedere medium power LED zorgen voor maximale uniformiteit en minimale verblinding.

TRITEGO

EXTREEM ROBUUST

De multifunctionele TRITEGO is extreem slagvast, stof- en (druk)waterdicht. Dit armatuur kan dus zowel binnen als buiten worden ingezet en is zelfs bestand tegen hogedrukreiniging. Montage aan gevel, wand en plafond is in iedere stand mogelijk door middel van roestvrijstalen bevestigingsbeugels voor ketting-, wand- of dekmontage.

Zipline

VEILIGHEID OP DE VLOER

Zipline LED-verlichting biedt ongeëvenaarde flexibiliteit in lichtontwerp. Zipline combineert architectonisch effect, een lange levensduur en de hoogste efficiëntie (149,3 lm/W) en is daarmee de perfecte lichtoplossing voor totaaltoepassingen.

A-line

Breed toepasbaar

De A-Line is een robuust, duurzaam en breed toepasbaar armatuur. De aluminium behuizing is corrosiebestendig en voert warmte effectief af, wat het armatuur bijzonder geschikt maakt voor verlichting van productie- en opslagruimtes met een hoge omgevingstemperatuur of luchtvochtigheid.

Jubilee

BREED TOEPASBAAR

Jubilee is een opbouwarmatuur met een ondiep profiel en toepasbaar in bijvoorbeeld scholen en ziekenhuizen. Het armatuur is energiezuinig en geeft een egaal lichtbeeld. De Jubilee is ook geschikt voor het aangeven van vluchtwegen.

Kanby LED Mirror

LANGE LEVENSDUUR

De Kanby LED Mirror is bij uitstek geschikt voor toepassingen in de retail, distributie, opslagruimten, maar ook in bijvoorbeeld werkplaatsen. Het armatuur heeft een extreem hoge efficiency en lange levensduur.

Kanby LED Controller

IDEALE VERLICHTING

De Kanby LED Controller is ideaal voor de verlichting van retail, zorginstellingen, opslagruimten, klaslokalen en gangen. Het armatuur heeft een lange levensduur en is energiezuinig.

PGA II

FUNCTIONEEL IN FUNCTINELE RUIMTES

De PGA II voorziet in een zeer egaal lichtbeeld tot in de verste hoeken, is bestand tegen sprinklers en bijzonder onderhoudsvriendelijk. Dit armatuur, dat veel wordt gebruikt in functionele ruimtes zoals parkeergarages en technische ruimtes, kan ook worden uitgevoerd als nood-/continuverlichting.

LEX

NOODVERLICHTING

LED vluchtweg-armaturen, met pictogrammen op acryl. Het armatuur heeft een stalen behuizing en maakt gebruik van 8 energiezuinige LED’s. LEX is voorzien van een stand-alone autotest. De statusindicator toont de operationele conditie.

Realta

VOOR INGANGEN EN DOORGANGEN

De Realta is een stijlvolle muurverlichting van gegoten aluminium en een lichtkap van glas of polycarbonaat. Het armatuur is verkrijgbaar met 18 W LED voor gespreid, of 32 W LED voor gericht licht. Realta is bij uitstek geschikt voor de verlichting van paden, ingangen en doorgangen.

Realta Micro

STIJLVOLLE TOTAALOPLOSSING

Stijlvol wandarmatuur dat vooral wordt toegepast bij entrees. Samen met de Realta, een groter armatuur voor toepassingen aan de buitengevel, kan hiermee voor complexen een totaaloplossing worden geboden.

KFK LITE

PERFECT VOOR PARKEERTERREINEN

De KFK LITE is bij uitstek geschikt voor parkeerterreinen. Het armatuur heeft een hoge lichtopbrengst en voorkomt onnodige lichthinder.

BART LITE

CRADLE TO CRADLE

Alle componenten van de BART LITE zijn volledig recyclebaar. Ook in functioneel en kostentechnisch opzicht is de onderhoudsvriendelijke BART LITE een populaire keuze. De hoogwaardig afgewerkte diffuse lichtkap geeft een comfortabel, gelijkmatig lichtbeeld zonder verblinding, in combinatie met een hoog rendement.

LUZ LITE

LANGE LEVENSDUUR

De strakke vormgeving van het LUZ LITE-armatuur is ideaal voor bedrijfsterreinen. Het LUZ LITE-armatuur onderscheidt zich doordat de lichtbron een hogere positie heeft dan bij de meeste andere kegelarmaturen. Het optiek minimaliseert lichthinder, met behoud van een goede lichtopbrengst.

BRISA LITE

VEILIGHEID EN GEMAK

Bij de ontwikkeling van de BRISA heeft Lightronics goed geluisterd naar de wensen uit de markt. De verlichting valt niet alleen op door een strak design, maar kent ook qua lichtbeleving een opvallend pluspunt: het armatuur genereert strooilicht, wat bedrijfsveiligheid verbetert en door afnemers als zeer prettig wordt ervaren.

EX-STEILDACHLEUCHTE

SPECIALE TOEPASSINGEN

Drukwaterdicht, 36 of 58 W. Veilige verlichting in explosiegevaarlijke omgevingen.

EX-POLYESTERLEUCHTE

SPECIALE TOEPASSINGEN

Staal met verhard glas, tot 4 x 58 W. Veilige verlichting in explosiegevaarlijke omgevingen.

EX-ROHRLEUCHTE

SPECIALE TOEPASSINGEN

Staal met verhard glas, tot 4 x 58 W. Veilige verlichting in explosiegevaarlijke omgevingen.

Referenties

Sorba Projects

Sorba Projects: shaping architecture

Armaturen: Radiance

Lees verder »

Wilmink Poedercoating B.V.

Wilmink Poedercoating B.V.

Armaturen: SOLOW XLED

Lees verder »

FMJ 's-Gravendeel

FMJ 's-Gravendeel

Armaturen: Radiance, Clara, G3, G2

Lees verder »

Oerlemans

Oerlemans, magazijn

Armaturen: Solow XLED Dualline

Lees verder »

Ingelheim

Ingelheim, Garage

Armaturen: Tritego

Lees verder »

Mannheim, Neckerstad-Oost

Mannheim, Neckerstad-Oost

Armaturen: Tritego

Lees verder »

IJsselstein, Kloosterplantsoen

IJsselstein, Kloosterplantsoen

Armaturen: PGA II, TPB, TPN, TPS, KFK

Lees verder »

Utrecht, Sowetobrug

Utrecht, Sowetobrug

Armaturen: Tritego

Lees verder »

Lightronics

Lichtoplossingen voor een prettige en veilige leefomgeving

Lightronics produceert en distribueert al 50 jaar lichtoplossingen en heeft een sterke traditie in degelijke, betrouwbare armaturen. Onze kracht is onze toegevoegde waarde: als onderneming en producent zijn wij betrokken bij uw onderneming en denken we voortdurend mee. Wij weten als geen ander hoe belangrijk de juiste verlichting is tijdens het productieproces. Onze eigen kwaliteitseisen zijn leidend in ons advies aan u. Lightronics is partner van onder meer overheden, openbaarvervoer organisaties, energiemaatschappijen, de industrie, woningbouwcoöperaties, architecten en installateurs.

Meer over Lightronics »