Lightronics-Zhaga-D4i

Eerste Zhaga-D4i certificering voor armaturen van Lightronics

19 april 2021 | Nieuws

Lightronics zet een nieuwe stap in de ontwikkeling van futureproof LED-verlichting. Een aantal armaturen is nu Zhaga-D4i gecertificeerd. Dit betekent dat deze armaturen kunnen communiceren met alle sensoren en nodes die ook een Zhaga-D4i certificaat hebben, en dus geschikt zijn voor de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van smart lighting en connectiviteit.

Wat betekent de Zhaga-D4i certificering?

Het Zhaga-D4i certificaat geldt voor een aantal armaturen. De certificering geeft aan dat deze armaturen kunnen communiceren met alle sensoren en nodes die beschikken over een Zhaga-D4i certificaat.
 

Dit zijn de voordelen van een armatuur met Zhaga-D4i certificering

Kiezen voor armaturen met Zhaga-D4i certificaat levert veel voordelen op. U bent verzekerd van feilloze communicatie tussen het armatuur en de toegepaste Zhaga-D4i gecertificeerde communicatiemodules, nodes en sensoren.

Ook zijn Zhaga-D4i gecertificeerde armaturen futureproof: ze kunnen snel en eenvoudig worden ge├╝pdatet en uitgebreid met extra functionaliteiten. Daardoor is het mogelijk om nieuwe technologie makkelijk te implementeren in bestaande armaturen. Dit draagt bij aan verdere reductie van energieverbruik, het verhogen van efficiency en kostenbesparing.
 

Welke armaturen zijn Zhaga-D4i gecertificeerd?

Aan de toekenning van Zhaga-D4i certificaat ging een uitgebreide en zorgvuldige procedure vooraf. Armaturen zijn op een aantal punten getoetst: mechanisch (plug & play), elektrisch (protocol voor connector, voeding en energieverbruik sensor) en onderlinge communicatie (Dali). De Zhaga-D4i certificering is van toepassing op de volgende armaturen:

BRISA BRISA PLUS BURAN BURAN PLUS BURAN PLUS EXTREME PRUNUS A PRUNUS B PRUNUS C PRUNUS D PRUNUS E PRUNUS F CEDER


Heeft u interesse in het toepassen van Zhaga-D4i gecertificeerde armaturen voor uw vraagstuk? 

Neem contact met ons op
Deel dit bericht: