RESEARCH & DEVELOPMENT

De engineers van onze Research & Development afdeling werken aan het realiseren van de Kracht van Licht in onze producten. Dit doen ze onder ander met productinnovaties, productoptimalisaties en lichtberekeningen.

ENGINEERING
Ons engineeringteam houdt zich bezig met aanpassingen en optimalisaties van onze armaturen. Deze aanpassingen worden gedaan om onze armaturen duurzamer, gebruiksvriendelijker en efficiënter te maken. De engineers kijken onder andere naar materiaalgebruik en elektronica om zo de armaturen steeds verder te ontwikkelen. Er worden prototypes van deze aanpassingen gemaakt die vervolgens getest worden. Als de testen geslaagd zijn, worden de aanpassingen doorgevoerd.

INNOVATIE
Het innovatieteam bedenkt allerlei nieuwe oplossingen en ontwerpen voor nieuwe armaturen. Er wordt bij deze innovaties gekeken naar ontwikkelingen uit de markt op het gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid en circulariteit. De innovaties worden eerst uitgetekend en daarna uitgewerkt in prototypes. Deze prototypes worden uitvoerig getest voordat ze echt bij ons besteld kunnen worden.

PROJECTBUREAU

Lichtexperts

Onze lichtexperts van het projectbureau houden zich bezig met het opstellen van lichtplannen. In deze lichtplannen worden armaturen ingetekend in de omgeving van onze klanten en wordt berekend of ze aan lichteisen voldoen. Deze lichtplannen worden gebruikt voor adviezen en offertes.

kasteel-met-gracht-4.jpg