Rink Decoratief en duurzaam

RINK: duurzaam en decoratief armatuur

Kwaliteit, duurzaamheid, energiebesparing en esthetiek zijn belangrijke factoren bij verlichting van de woonomgeving. Lightronics brengt dit allemaal samen in de RINK, een nieuw, veelzijdig designarmatuur voor een breed scala aan toepassingen in de woonomgeving.

Functioneel en decoratief gaan hand in hand bij de RINK. Door het compacte en moderne design kan dit armatuur in iedere setting worden toegepast. Het armatuur is bij uitstek geschikt voor gebruik bij voordeuren, galerijen, corridors, achterpaden en balkons.

RINK is onderdeel van de Hogro Plus-serie van Lightronics, een complete lijn wand- en plafondarmaturen voor de woonomgeving. Deze verlichtingsoplossingen bieden ruime mogelijkheden voor het aanbrengen van accenten in (semi-)openbare ruimtes van wooncomplexen en het creëren van een eenduidige uitstraling.

Eenvoudig te installeren

De RINK heeft een hoge kwaliteit behuizing en is zeer eenvoudig te installeren. Tijdens de ontwikkeling van de RINK is rekening gehouden met een groot lichtcomfort en gemak voor de installateur. Een goed armatuurontwerp onderscheidt zich namelijk niet alleen door de vorm, maar zeker ook door de technische aspecten. Geavanceerde lichttechniek en een beperkt aantal onderdelen zorgen voor installatiegemak. Door de nieuwe slimme connector kan de LED-unit bovendien makkelijk geplaatst en vervangen worden. De RINK beantwoordt daarmee aan de wensen van de installateur en de eindgebruiker en is universeel toepasbaar.

Totale verlichtings­oplossing

De RINK geeft nog meer mogelijkheden om een compleet wooncomplex aan te lichten met decoratieve verlichtingsoplossingen van Lightronics. De wand- en plafondarmaturen van de Hogro Plus-serie van Lightronics, waar naast de RINK ook de DOTT- en GEO-armaturen deel van uitmaken, combineren een opvallend design met de modernste LED-technologie en bieden de mogelijkheid om een complex een eenduidige uitstraling te geven.

Één familie voor alle toepassingen

>

Ons DNA zorgt voor standaardisatie

5 jaar garantie

Zonder zorgen

Lightronics geeft standaard vijf jaar garantie op haar LED-armaturen. Onze LED-armaturen hebben een verwachte levensduur van 100.000 uur bij T-omgeving = 25°C (L70/F10).

Lange levensduur en recyclebaar

Duurzaam

De behuizing van de RINK is gemaakt van duurzaam aluminium met een dubbele coating dat de gehele levensduur meegaat en recyclebaar is.

Bespaar geld en verlaag de CO2-uitstoot

Energiezuinig

RINK is een efficiënt armatuur waarbij de hoeveelheid licht kan worden afgestemd op de specifieke situatie om maximale besparing te realiseren.

Monteren in een handomdraai

Eenvoudig te installeren

De RINK kan snel en eenvoudig worden geïnstalleerd mede dankzij een slimme connector.

Eenvoudig te upgraden

Modulair

De RINK is modulair opgebouwd en is eenvoudig te upgraden. Daardoor kunnen nieuwe technieken in de toekomst makkelijk worden toegepast.

De duurzame oplossing voor energieneutrale gebouwen is dichterbij dan u denkt

Nieuwe technologie levert een forse besparing op door slim om te gaan met de lichtniveaus van armaturen. Lightronics Remotion Plus zorgt voor licht waar en wanneer gewenst en verlaagt het energieverbruik en onderhoudskosten.

RINK, DOTT en GEO worden standaard geleverd in een Easy Light-uitvoering. Er zijn meerdere lumenstanden mogelijk en optioneel is Easy Light uit te rusten met geïntegreerde noodverlichting. Easy Light is leverbaar als Oppluskit.

RINK en DOTT kunnen ook worden uitgevoerd met Comfort Light. Comfort Light heeft een interne autonome bewegingsmelder en schemerschakelaar (instelbaar). De automatische dimfunctionaliteit vermindert stapsgewijs de lichtintensiteit van het armatuur (100 - 80 - 50 - 20% of naar keuze tot 0%) en voorkomt donkeraanpassing.

DOTT en RINK zijn ook geschikt voor Comfort Control, een uitbreiding op Comfort Light. Deze uitvoering kenmerkt zich door een decentrale sturing en draadloze communicatie tussen armaturen (RF). Meerdere groepen zijn instelbaar voor zenden en/of ontvangst.

  • Projecten in een Comfort Control uitvoering zijn projecten op maat. Inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs. Let op: niet alle situaties lenen zich voor Comfort Control. Denk hierbij aan omgevingsvariabelen zoals bewegende delen (bijvoorbeeld liftdeuren), reflectie van glas of betonconstructies die RF-signalen kunnen blokkeren. Aanvaarding van dit type project vindt plaats in overleg en na een goedgekeurde inventarisatie op locatie.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de RINK en Hogro Plus-armaturen?
Download onze productbrochure of neem contact met ons op.

Verlichting voor de woonomgeving
Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland (overige postcodes)
Gijs Diepeveen
Gijs Diepeveen
Accountmanager
g.diepeveen@lightronics.nl
06 15 12 68 61
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
Remco Jouta
Remco Jouta
Sr. Accountmanager
r.jouta@lightronics.nl
06 50 69 76 03
Zeeland, Zuid-Holland
Marc van Esch
Marc van Esch
Accountmanager
m.vanesch@lightronics.nl
06 15 16 26 39
Limburg, Noord-Brabant, Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)
Devin de Laat
Devin de Laat
Accountmanager
d.delaat@lightronics.nl
06 11 09 48 69