Lightronics-rink-header

RINK - DECORATIEF EN DUURZAAM

Duurzaam en decoratief armatuur

RINK

Kwaliteit, duurzaamheid, energiebesparing en esthetiek zijn belangrijke factoren bij verlichting van de woonomgeving. Lightronics brengt dit allemaal samen in de RINK, een nieuw, veelzijdig designarmatuur voor een breed scala aan toepassingen in de woonomgeving. 

Functioneel en decoratief gaan hand in hand bij de RINK. Door het compacte en moderne design kan dit armatuur in iedere setting worden toegepast. Het armatuur is bij uitstek geschikt voor gebruik bij voordeuren, galerijen, corridors, achterpaden en balkons.

RINK is onderdeel van de Hogro Plus-serie van Lightronics, een complete lijn wand- en plafondarmaturen voor de woonomgeving. Deze verlichtingsoplossingen bieden ruime mogelijkheden voor het aanbrengen van accenten in (semi-)openbare ruimtes van wooncomplexen en het creëren van een eenduidige uitstraling.

RINK

Eenvoudig te installeren

INSTALLATIEGEMAK

De RINK heeft een hoge kwaliteit behuizing en is zeer eenvoudig te installeren. Tijdens de ontwikkeling van de RINK is rekening gehouden met een groot lichtcomfort en gemak voor de installateur. Een goed armatuurontwerp onderscheidt zich namelijk niet alleen door de vorm, maar zeker ook door de technische aspecten. Geavanceerde lichttechniek en een beperkt aantal onderdelen zorgen voor installatiegemak. Door de nieuwe slimme connector kan de LED-unit bovendien makkelijk geplaatst en vervangen worden. De RINK beantwoordt daarmee aan de wensen van de installateur en de eindgebruiker en is universeel toepasbaar.

Lightronics-rink-installatie

Totale verlichtingsoplossing

HOGRO PLUS-SERIE

De RINK geeft nog meer mogelijkheden om een compleet wooncomplex aan te lichten met decoratieve verlichtingsoplossingen van Lightronics. De wand- en plafondarmaturen van de Hogro Plus-serie van Lightronics, waar naast de RINK ook de DOTT- en GEO-armaturen deel van uitmaken, combineren een opvallend design met de modernste LED-technologie en bieden de mogelijkheid om een complex een eenduidige uitstraling te geven.

Lightronics-rink-hogro-plus-2
Lightronics rink rink

RINK

Designarmatuur RINK biedt met zijn ovale vorm de mogelijkheid om decoratieve verlichting toe te passen bij voordeuren, op galerijen, balkons, corridors en bij achterpaden.

Lightronics armatuur rink dott

DOTT

De DOTT is een veelzijdig armatuur dat uitstekend naast voordeuren, op galerijen, in portieken en trappenhuizen kan worden geplaatst.

Lightronics armatuur rink dott m

DOTT M

Als opbouw- of inbouwarmatuur: de DOTT M kan op verschillende manieren worden geïnstalleerd en is geschikt voor entrees, galerijen, trappenhuizen, buitengevels en lifthallen.

Lightronics armatuur rink dott xl

DOTT XL

Entrees, buitengevels, lifthallen, trappenhuizen: de DOTT XL is geschikt voor verschillende toepassingen in grotere ruimtes of ruimtes waar meer licht benodigd is.

Lightronics rink geo

GEO

De GEO kan bij entrees en voordeuren, in trappenhuizen en op galerijen worden toegepast. GEO is maximaal flexibel: het armatuur is beschikbaar in drie verschillende uitvoeringen en kan met de punt naar boven of benden worden geïnstalleerd. 

Lightronics RINK armatuur in een appartementencomplex
Ons DNA zorgt voor standaardlicentie

ONS DNA ZORGT VOOR STANDAARDISATIE

De duurzame oplossing voor energieneutrale gebouwen is dichterbij dan u denkt!

Duurzaam en energieneutraal

Nieuwe technologie levert een forse besparing op door slim om te gaan met de lichtniveaus van armaturen. Lightronics Remotion Plus zorgt voor licht waar en wanneer gewenst en verlaagt het energieverbruik en onderhoudskosten.

Easylight

RINK, DOTT en GEO worden standaard geleverd in een Easy Light-uitvoering. Er zijn meerdere lumenstanden mogelijk en optioneel is easy Light uit te rusten met geïntegreerde noodverlichting. Easy Light is leverbaar als Oppluskit.

Comfortlight

RINK en DOTT kunnen ook worden uitgevoerd met Comfort Light. Comfort Light heeft een interne autonome bewegingsmelder en schemerschakelaar (instelbaar). De automatische dimfunctionaliteit vermindert stapsgewijs de lichtintensiteit van het armatuur (100 - 80 - 50 - 20% of naar keuze tot 0%) en voorkomt donkeraanpassing.

Lightronics_iconen_Comfortcontrol-Woon

DOTT en RINK zijn ook geschikt voor Comfort Control, een uitbreiding op Comfort Light. Deze uitvoering kenmerkt zich door een decentrale sturing en draadloze communicatie tussen armaturen (RF). Meerdere groepen zijn instelbaar voor zenden en/of ontvangst.

Projecten in een Comfort Control uitvoering zijn projecten op maat. Inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs. Let op: niet alle situaties lenen zich voor Comfort Control. Denk hierbij aan omgevingsvariabelen zoals bewegende delen (bijvoorbeeld liftdeuren), reflectie van glas of betonconstructies die RF-signalen kunnen blokkeren. Aanvaarding van dit type project vindt plaats in overleg en na een goedgekeurde inventarisatie op locatie.

Lightronics rink duurzaam

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan u graag te woord!

DOWNLOAD BROCHURE
Vacature
Vacature Noord-Nederland
Accountmanager
Tom Hamelers
Noord-Holland | Flevoland | Utrecht | Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
Marc van Esch
Zeeland | Zuid-Holland
Start 17 oktober - Zuidwest-Nederland
Accountmanager

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen je alleen voorzien van lichtoplossingen die voor jou relevant zijn. Als je jouw interessegebieden aanvinkt, ontvang je alleen informatie die voor jou van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met het privacybeleid.