240_2019_Veluwonen_Eerbeek_RINK_003

Appartementencomplex - Eerbeek

Veluwonen kiest met RINK voor decoratief en duurzaam armatuur

RINK, DOTT, DOTT XL
Project
Appartementencomplex Eerbeek
Toepassing
Galerij, trappenhuis, entree
Armaturen
RINK, DOTT, DOTT XL
Installateur
H. v.d. Kamp BV

Esthetisch fraai en energiezuinig: dat waren de eisen voor de verlichting in een wooncomplex in Eerbeek. Na een uitgebreide oriëntatie koos woningcorporatie Veluwonen onder meer voor het RINK-armatuur van Lightronics.

Veluwonen vervangt de komende jaren de verlichting in algemene ruimtes door energiezuinige leds. De woningcorporatie hanteert bij de keuze voor verlichting als uitgangspunt dat energiebesparing samengaat met een decoratieve uitstraling. In de zoektocht naar een geschikt armatuur bij de voordeuren van 26 woningen in een appartementencomplex in Eerbeek, viel de keuze op de RINK van Lightronics.

“RINK heeft een decoratieve uitstraling en is precies geschikt voor deze toepassing. Dit project is een mooi voorbeeld van hoe we sobere en doelmatige verlichting hebben vervangen door een mooi, functioneel en energiezuinig armatuur.”

 Kees Koren, projectleider planmatig onderhoud bij Veluwonen

Naast de RINK armaturen van 560 lumen, zijn er ook DOTT armaturen van 1280 lumen en DOTT XL armaturen van 2280 lumen toegepast. Alle armaturen hebben een kleurtemperatuur van 3000K (warm wit). 

 

 

 

Deel dit project:

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen u alleen voorzien van lichtoplossingen die voor u relevant zijn. Als u uw interessegebieden aanvinkt, ontvangt u alleen informatie die voor u van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken gaat u akkoord met het privacybeleid.