Comboseal LED-armaturen: Excellente lichtprestaties

Lightronics breidt de serie industriële verlichting uit met twee nieuwe LED-only armaturen: de Comboseal en de Comboseal Plus. Deze pendelarmaturen, tot respectievelijk 8 en 18 meter hoogte, van het merk Thorlux by Lightronics leveren excellente lichtprestaties. De armaturen lenen zich bij uitstek voor vervanging van conventionele gasontladingslampen tot 400 Watt in de industriële en bedrijfsmatige omgeving, zoals maakindustrie, voedselverwerkende industrie, magazijnen, recreatieve ruimtes en winkelcentra.

Comboseal LED-armaturen: Excellente lichtprestaties

Behorend tot dezelfde familie hebben de Comboseal en de grotere Comboseal Plus een aantal gemeenschappelijke kenmerken. De schotelvormige armaturen zijn vervaardigd uit gegoten aluminium en rondom afgedicht met een siliconen-pakking die stof en water buitensluit (IP 66). Door het gebruik van hittegeleidende materialen en koelprofielen functioneren de armaturen probleemloos in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid en omgevingstemperaturen van -40°C tot +65°C. Zoals kenmerkend is voor Lightronics, zijn alle componenten ontworpen voor een onderhoudsvrije levensduur van ten minste 100.000 branduren.

LUX GUARD


De ingebouwde high-level Smart-sensoren detecteren omgevingslicht en beweging en passen het lichtniveau hierop aan, wat resulteert in een energiebesparing oplopend tot ruim 70% ten opzichte van conventionele verlichting. Door middel van SmartScan kunnen de gewenste parameters draadloos worden geprogrammeerd. Zowel de Comboseal als de Comboseal Plus zijn voorzien van de gepatenteerde LUX. GUARD: bij uitval van een LED neemt de helderheid van tien dichtbij gelegen LED's met 10% toe, waardoor de totale lumenoutput hetzelfde blijft.

Comboseal

De Comboseal, met een doorsnede van 500 mm, heeft een lichtkap van UV-gestabiliseerd polycarbonaat (IK 10). Het Wattage varieert van 65 tot 137 Watt, met een maximale output van 20.070 lumen en een systeemefficiëntie van 138,6 lm/W. De Smart-sensor detecteert beweging tot op een montagehoogte van 8 meter.

Comboseal Plus

De Comboseal Plus is 737 mm in doorsnede. Met zijn gladde aluminium behuizing in combinatie met gehard veiligheidsglas is de Comboseal Plus bijzonder geschikt voor verlichting van vochtige, stoffige en warme ruimtes, evenals ruimtes waarin gewerkt wordt met chemicaliën. De Comboseal Plus is verkrijgbaar als 171, 251 en 326 Watt met diepstralend en breedstralend lichtprofiel. De lichtprestatie tot 44470 lumen wordt bereikt door 576 medium power LED’s met individuele lenzen (diepstralende variant). Smart-versies zijn geschikt voor montage tot 18 meter hoogte.

Download Comboseal Leaflet

Download Comboseal Plus Leaflet

 

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Voer een geldige naam in.
Voer een geldig e-mailadres in.
Zonder akkoord kunnen wij uw adres niet opnemen.
Selecteer optioneel uw interessegebied(en).