240_2021_Fabritiuspark_Heerhugowaard_CEDER_A2-024 - lowres

Lightronics levert straat- en terreinverlichting vanaf 1 januari uitsluitend nog met LED-lichtbron

27 oktober 2021 | Nieuws

De toekomst van duurzame verlichtingsoplossingen is te vinden in LED-verlichting. Om deze reden heeft Lightronics besloten om vanaf 1-1-2022 straat- en terreinverlichting enkel nog met een LED-lichtbron uit te leveren. Conventionele lichtbronnen worden uitgefaseerd.

Lopende offertes en orders worden waar mogelijk uitgeleverd (zolang de voorraad strekt) of in overleg met u omgezet naar LED. Voor elk van de conventionele lichtbronnen is een LED-alternatief beschikbaar. Heeft u vragen over lopende offertes? Neem contact op met uw accountmanager of mail naar info@lightronics.nl.

Op weg naar een CO2-neutrale omgeving

Lightronics werkt dagelijks aan de ontwikkeling van duurzame verlichtingsoplossingen. Dat draagt bij aan een CO2-neutrale en circulaire toekomst. Conventionele verlichtingsoplossingen passen niet op de weg naar het realiseren van deze ambitie.

Energie besparen met LED lichtbron

De overstap van conventionele verlichting naar LED zorgt voor een flinke energiebesparing. LED is al snel 50% zuiniger dan conventionele lichtbronnen en heeft bovendien een veel langere levensduur. Daarnaast biedt LED meer voordelen in vergelijking met conventionele verlichting, bijvoorbeeld de mogelijkheid om te dimmen of sensoren toe te voegen. Op die manier kan er nog meer energie bespaard worden.

VRAAG EEN LICHTBEREKENING AAN Neem contact op
Deel dit bericht: