ISO certificaten

Lightronics behaalt ISO normeringen 14001 en 45001!

1 oktober 2021 | Nieuws

Binnen Lightronics staan kwaliteit, duurzaamheid en gezond en veilig werken hoog in het vaandel. De ISO normeringen ondersteunen ons in het steeds verder ontwikkelen van deze kernwaarden. We zijn daarom trots om te kunnen vermelden dat Lightronics naast de kwaliteitsnorm ISO 9001, nu ook de certificaten voor milieunorm ISO 14001 en Arbo-omstandigheden ISO 45001 heeft weten te behalen.

 

ISO certificaten

Wat houden deze normeringen in?

 

ISO 14001:2015

Deze norm voor een milieumanagementsysteem sluit naadloos aan op maatschappelijke thema’s zoals Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en circulaire economie. Iets waar Lightronics al volop mee bezig is. Het systeem stelt ons in staat onze milieuprestaties en milieuverantwoordelijkheden nog beter te managen en continu te verbeteren. Daarmee is het milieubeleid nu volledig geïntegreerd in de dagelijkse bedrijfsvoering en kunnen wij nu nog beter onze duurzame ambities verwezenlijken.

ISO 45001:2015

ISO 45001 staat voor gezond en veilig werken. Deze norm helpt Lightronics bij het verbeteren van Arbo-omstandigheden. Tevens vergroot het het bewustzijn over o.a. wet- en regelgeving, Risico Inventarisatie en Evaluatie, bedrijfshulpverlening en medewerker-tevredenheid. Hierdoor komen onze medewerkers nog centraler te staan in het realiseren van onze duurzaamheidsambities.

We zijn supertrots op deze prestatie en kijken er naar uit om langs deze normeringen u nog beter van dienst te zijn  in uw project.

Ook de Kracht van Licht ervaren in uw omgeving? Vraag een lichtplan aan!

Vraag een lichtplan aan
Deel dit bericht: