Bel mij terug
Maximaal circulair

Ceder

Bekijk de video Bekijk de video Bekijk de opties
Geen lijm of kit
Ecologisch verantwoordbare verpakking
Recyclebare behuizing
Geen lijm of kit
 

Circulair, Lichtcomfort en Social Return; het nieuwe armatuur van Lightronics.

CEDER is niet voor niets de naam van het nieuwe kegelarmatuur van Lightronics. De duurzaamheid van de Cederboom staat symbool voor de visie van Lightronics. Daarin zijn maatschappelijk verantwoord ondernemen, social return, circulariteit, sociale veiligheid en kwaliteit belangrijke kernwaarden.

Zo planten we bomen als compensatie van onze CO2-footprint. We zetten in op social return en staan voor lichtcomfort om bij te dragen aan sociale veiligheid. Zo ontstaat een straatbeeld met meerwaarde, waarbij een speciale plek is ingeruimd voor de CEDER.

 
 
 
 

Circulariteit in elke tak

Aluminium bovenkap en dop,geanodiseerd of niet geanodiseerd Aluminium LED-plaat en electronica-unit, eenvoudig uit te wisselen Opticaschaal (optioneel) polycarbonaat Aluminium standpijp Onderkap polycarbonaat Aluminium flens geanodiseerd of niet geanodiseerd + + + + + +
Aluminium standpijp Aluminium LED-plaat en elektronica-unit, eenvoudig uit te wisselen Opticaschaal (optioneel)polycarbonaat Onderkap polycarbonaat Aluminium flens geanodiseerd of niet geanodiseerd Aluminium bovenkap en dop,blank geanodiseerd
 
 
Dankzij de CEDER krijgen de sterren weer een kans!

Door de geavanceerde lichttechniek en lenzen van de CEDER kun je zelfs in de stad tijdens een nachtwandeling weer genieten van de sterren!

Social
Return

Allesomvattend is ook de manier waarop we produceren en compenseren.

Baanbrekers

Baanbrekers
Een speciale plaats binnen Lightronics is ingeruimd voor talenten van Baanbrekers. We werken al 25 jaar samen en hebben inmiddels 13 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst. Zij werken onder meer aan de assemblage van de CEDER. Subassemblage* zou zelfs op locatie, binnen de gemeente, kunnen worden uitgevoerd. Op die manier willen we bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. *Voor een geldig CE-keurmerk dient een functionele test te worden uitgevoerd volgens de norm IEC 60591-1.

CO2 Compensatie

CO2 compensatie
We proberen onze CO2 footprint zo laag mogelijk te houden en hebben bijvoorbeeld 700 zonnepanelen geïnstalleerd om energie-neutraal te kunnen produceren. Door jaarlijks bomen te planten geven we natuur terug aan de aarde. Hierdoor voorkomen we dat natuurlijke bronnen als bomen verloren gaan aan de industrie en dragen we bij aan CO2 compensatie.

 
 
 

Download brochure

Lees nu het volledige verhaal achter de CEDER en bekijk alle technische specificaties.

Download brochure

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen verduurzamen?

Georgette ten Klooster
Accountmanager
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, gedeeltelijk Zuid-Holland en Drenthe
g.tenklooster@lightronics.nl
06 53 32 92 76

Olaf Pohlmann
Accountmanager
Gelderland, Overijssel, Groningen en Friesland
o.pohlmann@lightronics.nl
06 29 42 12 29

Niels van ‘t Hof
Accountmanager
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland
n.vanthof@lightronics.nl
06 11 20 60 83