Lightronics-buran-header

Lichtevolutie

BURAN

De BRISA-serie is uitgebreid met de BURAN. Met deze uitbreiding wordt functionaliteit gecombineerd met een decoratief karakter: functioneel licht dat dag en nacht kenmerkend is. In de ontwerpen zijn de wensen van stedenbouwkundigen, gemeenten, provincies en rijksoverheid vertaald naar openbare verlichting die garant staat voor een lage CO₂-uitstoot zonder concessies te doen aan comfort en veiligheid.

Wij zorgen voor een up-to-date en efficiënte lichtoplossing waarbij lichtcomfort centraal staat. Door de uitbreiding kunt u kiezen tussen de BRISA, functioneel vernieuwend en de BURAN met een meer architectonische, rondere vorm, passend in elk straatbeeld.
Nieuw is onder meer de BURAN PLUS EXTREME – voor snelwegen, die 20% minder verblindend is dan een soortgelijk armatuur. De BURAN, uitgevoerd met bol glas, kan ook worden toegepast als oriëntatieverlichting. Met de BURAN en de BRISA kunt u het gewenste straatbeeld van vandaag en morgen invullen.

BURAN PLUS

Dag en nacht kenmerkend

Ontworpen voor de toekomst

De BURAN is vormgegeven voor de toekomst. De BURAN heeft de kenmerken van moderne architectuur, is organisch en tegelijkertijd zeer herkenbaar vanwege zijn ronde vormen. De BURAN is daarmee functioneel met een decoratief design. Het is het beste uit twee werelden voor wijken, dorpen en steden, maar ook provinciale wegen en snelwegen van vandaag en morgen.

Zowel de BRISA als de BURAN zorgen voor een makkelijker en slimmer beheer van het areaal. De BRISA en BRISA PLUS worden toegepast in een functioneel beheer en beleid, terwijl de BURAN, BURAN PLUS en BURAN PLUS Extreme in een functioneel decoratief vormgegeven omgeving worden toegepast. 

BRISA - Functionele verlichtingsoplossingen
BURAN - Functioneel decoratieve verlichtingsoplossingen
BURAN PLUS EXTREME - Functioneel decoratieve verlichtingsoplossingen

Lightronics-armatuur-buran-content-2

Standaardisatie van het areaal

BIJZONDER VEELZIJDIG

De BURAN is toepasbaar in het hele areaal van 3,5 meter masthoogte tot circa 20 meter en beantwoordt daarmee aan de wens van standaardisatie. Zo kan de BURAN PLUS Extreme met slechts drie lichtverdelingen 80% van de Nederlandse snelwegen verlichten.

BURAN PLUS EXTREME  voor provinciale- en snelwegen

BURAN PLUS voor toegangswegen en wijkontsluitingswegen

BURAN EXL waar oriëntatie van belang is

BURAN voor woonwijken

BURAN BAT voor bescherming van flora en fauna

BURAN BIKE voor fietspaden

BURAN WALK speciaal voor oversteekplaatsen
 

Lightronics-buran-content-5

ONS DNA ZORGT VOOR STANDAARDISATIE

Functioneel veelzijdig

MODULAIR OPGEBOUWD

De BRISA-serie is een modulair opgebouwde functionele armaturenfamilie. Door de diversiteit aan toepassingsmogelijkheden is de BRISA de functionele lichtoplossing binnen- en buiten de bebouwde kom. Zo introduceerden wij met de BRISA-armaturen strooilicht en zorgde de BRISA PLUS voor standaardisatie in de woonwijk en wijkontsluitingswegen, maar ook aansluitend op provinciale wegen.

Lightronics-buran-wereld

De oplossing voor het behalen van het klimaatakkoord is dichterbij dan u denkt

KLIMAATAKKOORD


Het belangrijkste doel van het toepassen van LED en het slimmer maken van de openbare verlichting is energiebesparing. Door het toepassen van LED als lichtbron en het ontwikkelen van LED-only armaturen als de BRISA en BURAN kan er fors worden bespaard op het vermogen dat nodig is voor de verlichting. Daarnaast zijn er meer mogelijkheden als het gaat om het terugdringen van lichthinder, licht brengen op die plaatsen waar het nodig is en licht te dimmen of zelfs uit te zetten.

Easylight

De BURAN-armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) en/of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A). Uiteraard zijn ook andere dimregimes mogelijk.

controlled_solutions

Met Controlled Solutions biedt Lightronics de mogelijkheid tot system integration.
Zo kunnen communicatie-modules van onder meer CityTouch, Luminext, Remoticom of Tvilight ingebouwd worden.

Lightronics-duurzaam-ceder

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

José Bertens
Noord-Holland en gedeeltelijk Zuid-Holland
Tom Barneveld
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, gedeeltelijk Zuid-Holland
Pieter Peppelman
Gelderland, Utrecht en Flevoland
Peter Ras
Overijssel, Drenthe, Groningen en Friesland

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen u alleen voorzien van lichtoplossingen die voor u relevant zijn. Als u uw interessegebieden aanvinkt, ontvangt u alleen informatie die voor u van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken gaat u akkoord met het privacybeleid.