Lightronics-oppluskit-header

Bespaar direct met de Lightronics Oppluskit

De voordelen van de Lightronics Oppluskit op een rij!

BESPAAR FORS

De Lightronics Oppluskit  zorgt voor directe energiebesparing en kan gebruikt worden in vrijwel alle Lightronics wand- en plafondarmaturen. U vervangt met de Lightronics Oppluskit op eenvoudige wijze de conventionele lichtbron voor LED.

Bespaar fors op je:

  • Energiekosten
  • CO₂-footprint
  • Installatiekosten
  • Onderhoudskosten
NEEM CONTACT MET ONS OP Aanvragen inventarisatie
Lightronics-oppluskit-header

Overstappen naar LED in de praktijk

Besparing exploitatiekosten
Door een retrofit oplossing toe te passen profiteert u met een geringe investering direct van de grote voordelen van LED. De lichtbron van bestaande armaturen kan eenvoudig vervangen worden door een LED variant. Het bestaande armatuur kan blijven hangen en kan met de nieuwe lichtbron en lichtkap nog jaren vooruit. Dat is niet alleen gunstig voor het energieverbruik maar ook voor kosten aan schilderwerk, onderhoud en vervanging.

Prettig lichtbeeld
De Oppluskit, bestaande uit een LED-unitplaat en een voor LED geschikte lichtkap, is speciaal afgesteld voor de armaturen van Lightronics. De unitplaat is zo ontworpen om met LED een prettig lichtbeeld te creëren. De lichtkap zorgt voor een egale lichtverdeling en voorkomt lichthinder.

5 jaar garantie
Naast lichtbeeld is de Oppluskit uitvoerig getest op temperatuurhuishouding. Een goede regeling van temperatuur heeft een gunstig effect op de levensduur van het armatuur. Vanwege deze uitvoerige testen op lichtbeeld en temperatuur is de Oppluskit voorzien van 5 jaar garantie.

Meer besparen met slimme toepassingen

DUURZAAMHEID

Het verduurzamen van woningen is de sleutel naar een energieneutrale woningvoorraad. verlichting speelt daarbij een belangrijke rol. Het toepassen van LED als lichtbron levert een substantiële energiebesparing op en is de snelste manier om de kosten en de CO₂-uitstoot te verlagen. 

MEER BESPAREN MET SLIMME TOEPASSINGEN

Het verbruik kan verder worden gereduceerd met slimme toepassingen zoals bewegingssensoren, schemerdetectie of connectiviteit. Daardoor is het mogelijk om licht te creëren waar en wanneer dat nodig is én extra te besparen op energiekosten. Er zijn diverse opties, afhankelijk van het armatuur. 

Easylight

Armaturen in de Easy Light uitvoering hebben een vaste lumenstroom en kunnen optioneel worden voorzien van een geïntegreerde schemerschakelaar waardoor het armatuur automatisch op licht en donker reageert. De gevoeligheid van de sensor is in te regelen door middel van dipswitches.

Comfortlight

Comfort Light heeft een interne bewegingsmelder en schemerschakelaar. De automatische dimfunctionaliteit vermindert stapsgewijs de lichtintensiteit van het armatuur (100 - 80 -50 -20% of naar keuze tot 0%) en voorkomt donkeraanpassing. NB: Naar 0% is een kelderstand waarbij de verlichting altijd aangaat bij beweging (dus ook overdag). 

Lightronics duurzaam urban

GESCHIKTE ARMATUREN

voor de OPPLUSKIT

Slagvast wand- en plafondarmatuur

De GPA is een karakteristiek armatuur voor verlichting van galerijen, entreehallen, portieken en deuren. Het vandaalbestendige semi-inbouw- of opbouwarmatuur is geschikt als wandarmatuur, plafondarmatuur of luifelarmatuur.

Slagvast wandarmatuur voor woningbouw

Opbouwarmatuur WVK is een energiezuinige oplossing voor plaatsen waar behoefte is aan gericht licht, zoals in bergingen en bij voor- en achterdeuren. Ook beschikbaar met bewegingssensor, schemerschakelaar of als noodverlichting.

SLAGVAST WAND- EN PLAFOND ARMATUUR

In trappenhuizen, bergingen, technische ruimtes en op galerijen zijn veiligheid, lichtniveau en energieverbruik belangrijke criteria. De PVX heeft een slagvaste, vlamdovende kap en staat garant voor een hoge lichtopbrengst.

Voor een veilige doorgang

Om een veilige doorgang te waarborgen moeten trappenhuizen en gangen goed en helder verlicht zijn zonder reflecties. Het ronde plafondarmatuur TTN is hier uitermate geschikt voor. TTN is eenvoudig te installeren.

Eigentijds vormgegeven opbouwarmatuur

De TPS is geschikt voor verlichting van galerijen, bergingen, achterpaden, portieken en bij voordeuren. De robuuste TPS is voorzien van de nieuwste LED-techniek, biedt een gelijkmatig lichtbeeld en verhoogt het gevoel van sociale veiligheid.

Slagvast wand- en plafondarmatuur

TPN is een multifunctioneel opbouwarmatuur met een hoge lichtopbrengst. De TPN is slagvast en waterdicht, geschikt voor verlichting van galerijen, portieken, corridors, trappenhuizen, entreehallen, achterpaden en bergingen.

Eigentijds vormgegeven

TPB is een veelzijdig vierkant opbouwarmatuur met een hoge lichtopbrengst en goede lichtverdeling. Het slagvaste wand- en plafondarmatuur kan worden toegepast in entreehallen, lifthallen, trappenhuizen op galerijen en bij portieken.

Voor gericht licht

Het TPK armatuur biedt een gelijkmatig lichtbeeld en verhoogt het gevoel van sociale veiligheid. Het armatuur is ontwikkeld voor woningbouw. De TPK is voorzien van up-to-date LED-techniek en heeft een afscherming die zorgt voor gericht licht.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Marinda Roelofs
Limburg | Noord-Brabant | Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)
Tom Hamelers
Noord-Holland | Flevoland | Utrecht | Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
Steff Bisterbosch
Friesland| Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland (overige postcodes)

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen je alleen voorzien van lichtoplossingen die voor jou relevant zijn. Als je jouw interessegebieden aanvinkt, ontvang je alleen informatie die voor jou van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met het privacybeleid.