Van Smart City naar logisch

Back to basic. En daarmee bedoelen we niet dat Smart City niet de toekomst heeft, maar als beheerder van de openbare verlichting zijn uw prioriteiten op dit moment waarschijnlijk meer gericht op sociale en verkeersveiligheid, beheersbaarheid én het behalen van het Energieakkoord 2020. Wij reiken u graag de hand en gaan samen met u back to basic om vervolgens tot Smart City te komen.

Van Smart City naar logisch

Door te kiezen voor lage lichtpunten die de woongebieden accentueren, wordt de snelheid uit het verkeer gehaald. Dit wordt onder meer toegepast bij woonerven. LED-verlichting verhoogt de verkeersveiligheid, door een egaal lichtbeeld en licht waar gewenst. Kiest u voor een asymmetrisch profiel dan voorkomt u bovendien lichthinder bij omwonenden.

Sociale veiligheid

Naast een laag energieverbruik en een verhoogde verkeersveiligheid draagt LED-verlichting ook bij aan een verhoogde sociale veiligheid door beter zicht, kleur- en persoonsherkenning.

Energiezuinig & licht wanneer gewenst

Lightronics zorgt ervoor dat u voldoet aan de doelstellingen uit Energieakkoord én dat uw inwoners zowel overdag als ’s nachts veiligheid ervaren. Door het toepassen van point-to-point communicatie van armatuur naar armatuur, inclusief bewegingsdetectie wordt het lichtniveau van de armaturen opgebouwd zodra een passant de armatuur nadert én dimt automatisch zodra men de armatuur gepasseerd is.

Lees meer over onze lichtoplossingen voor de leefomgeving

 

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Voer een geldige naam in.
Voer een geldig e-mailadres in.
Zonder akkoord kunnen wij uw adres niet opnemen.
Selecteer optioneel uw interessegebied(en).