Lightronics DOTT, R3 en TPN armaturen in appartementencomplex Hoge Rij in Deventer

Lightronics aanwezig bij Voorlichtingsbijeenkomst VvE Belang

20 september 2022 | Nieuws

Kennismaken met onze armaturen voor de woningbouw? En: wat kunt u besparen met (slimme) LED-verlichting? Lightronics laat het graag zien tijdens de Voorlichtingsbijeenkomst van VvE Belang. De Voorlichtingsbijeenkomst is op 26 en 27 september in Congrescentrum ’s-Hertogenbosch.

De Voorlichtingsbijeenkomst voor VvE-bestuurders wordt georganiseerd door belangenorganisatie VvE Belang. Onderdeel van de Voorlichtingsbijeenkomst is een informatiebeurs, waar ook Lightronics aanwezig is.

Wat kunnen bezoekers verwachten?

Bezoekers kunnen zich bij onze stand laten informeren over onze slimme verlichtingsoplossingen voor een prettige woonomgeving. Maak bijvoorbeeld kennis met onze HOGRO-armaturen, een lijn functionele en robuuste armaturen voor woningbouw. Ook vertellen we bezoekers graag meer over HOGRO PLUS-armaturen, onze lijn decoratieve wand- en plafondarmaturen voor de woningbouw. 

Bekijk onze HOGRO-armaturen Bekijk onze HOGRO PLUS-armaturen

Benieuwd wat u kunt besparen met LED?

Wist u dat u met energiezuinige LED-verlichting tot 70% kunt besparen in vergelijking met een conventionele lichtbron? En dat LED een veel langere levensduur heeft dan bijvoorbeeld een PL-lichtbron? Tijdens de informatiebeurs vertellen onze specialisten graag meer over de besparing die LED-verlichting oplevert en de mogelijkheden van de Oppluskit. De Oppluskit is een uniek systeem waarmee de meest up-to-date LED-oplossingen kunnen worden toegepast in bestaande armaturen. Met de Oppluskit kan de conventionele lichtbron eenvoudig worden vervangen voor LED. Hiermee profiteert u van de voordelen van energiezuinige LED’s zonder dat het complete armatuur vervangen hoeft te worden.

Meer weten?

Neem contact op
Deel dit bericht: