Lightronics DOTT, R3 en TPN armaturen in appartementencomplex Hoge Rij in Deventer

Met 'verledden' zorgt u direct voor lagere kosten!

LED bespaart energie. Sneller verledden betekent daarom sneller besparen. Bijkomend voordeel: u verkleint uw CO2-voetafdruk. Maar hoeveel armaturen heeft u nodig? Is 1-op-1 vervanging mogelijk? Kan er gebruik worden gemaakt van de Lightronics Oppluskit *? En bij vervanging: welk armatuur is waar nodig en welke lumenoutput hoort daar dan bij?

Alle verlichting gedocumenteerd

Onze lichtadviseurs kijken met u naar een duurzame totaaloplossing en verder. Wij brengen de verlichting in een appartementencomplex of complexen volledig in kaart. We kijken naar de bestaande situatie, inventariseren en documenteren met behulp van de speciale software uw armaturen en maken waar nodig foto’s. Deze inventarisatie en het gedegen onderzoek vormen de basis voor het maken van een uitgebreid lichtplan.

 

0890483E-E2C5-497D-A43F-AFC679087DCD foto 1

Alle kosten inzichtelijk ook op langere termijn
Met deze lichtberekening kunnen we vooraf ook bepalen wat de kosten gedurende de hele levensduur zijn. In deze zogeheten Total Cost of Ownership (TCO) zijn verschillende parameters belangrijk zoals de aanschafwaarde, het onderhoud en het energieverbruik. Samen bepalen zij de exploitatiekosten.

Minder onderhoud in de toekomst
Naast het veel lagere energieverbruik is een van de grote voordelen van LED dat er veel minder onderhoud nodig is. De verwachte levensduur van de LED-unit is immers 100.000 branduren (L80/F10). Reken maar uit…!

Alles wat u nodig heeft

Doordat we alles weten over uw verlichting, kunnen we snel bepalen hoeveel LED-armaturen of retrofit Oppluskits nodig zijn. En, vragen over schemerschakelaars, bewegingsdetectie of nood-continu nemen we direct mee.

Meer weten over de Oppluskit
4ED5C9FB-729A-48F5-A4E1-25C247F89B6F

Geen zorgen over de logistiek

De inventarisatie helpt ook bij installatie van nieuwe armaturen omdat inzichtelijk is waar, hoe en hoeveel armaturen gemonteerd moeten worden. Wij richten de logistieke flow tijdens de vervanging zo optimaal mogelijk in samen met u, waardoor geen tijd verloren gaat tijdens het installeren van de armaturen.

verpakking
3ED0727B-61E8-4EAB-AAEB-CBF2A0E8703B

Vraag een berekening aan!

Onze lichtberekeningen voldoen aan de door de NSVV en NLA opgestelde gedragscode en zijn daardoor vergelijkbaar met de lichtberekeningen van onafhankelijke adviesbureaus.

Door op 'Verstuur' te klikken gaat u akkoord met ons privacybeleid.

* De Lightronics Oppluskit zorgt voor directe energiebesparing en kan toegepast worden in vrijwel alle Lightronics wand- en plafondarmaturen. U vervangt met de Lightronics Oppluskit op eenvoudige wijze de conventionele lichtbron voor LED. De Oppluskit bestaat uit een LED-unitplaat en een voor LED geschikte lichtkap. Op deze wijze komt de lichtoutput het best tot zijn recht omdat er ook meteen een nieuwe lichtkap op geplaatst wordt en dus niet een kostbare led-unit achter een verouderde en vervuilde kap wordt geplaatst.

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen je alleen voorzien van lichtoplossingen die voor jou relevant zijn. Als je jouw interessegebieden aanvinkt, ontvang je alleen informatie die voor jou van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met het privacybeleid.