magazijnmedewerker inkomende goederen

Full-time

Voor onze nieuwe magazijn- en productiehal zijn we op zoek naar versterking van het team. Maak jij het team compleet als Magazijnmedewerker Inkomende Goederen? Als marktleider in verlichtingsoplossingen voor de woonomgeving en vaste waarde in de top drie voor straat- en terreinverlichting willen wij door innovatieve, circulaire en energiezuinige verlichtingsoplossingen werken aan eenCO2 neutrale toekomst. Wij willen licht brengen waar nodig en laten de Kracht van Licht spreken.

Kaart - Leren kennen

Functieomschrijving

Nadat je hebt kennis gemaakt met je nieuwe collega's binnen onze organisatie en een kijkje hebt genomen op diverse afdelingen gaan we er vanuit dat je de weg binnen Lightronics een beetje kent. Tijd voor het echte werk!

Als magazijnmedewerker inkomende goederen bij Lightronics ben je samen met je collega's van team magazijn verantwoordelijk voor diverse logistieke taken in het magazijn. Jouw belangrijkste taak, inkomende goederen! Wat heeft priorieteit en moet als eerste uitgepakt en gecontrleerd worden? Klopt alles: aantallen, kleuren, coatings, geen defecten? WH admin op orde, dan zorg jij er vervolgens voor dat de inkomende goederen op de juiste plek in ons gloednieuwe magazijn opgeslagen worden zodat je collega's die bezig zijn met orderpicken  niet misgrijpen.

Geen inkomende goederen meer voor vandaag, niks meer om klaar te zetten voor de volgende dag? Dan ga je kijken of jouw collega magazijnmedewerker een handje extra kan gebruiken? Misschien kun je nog helpen met het klaarzetten van wat zendingen of helpen met de vrachtwagen te laden. Werken in ons magazijn in teamwork. Daarnaast heb je altijd oog voor het netjes houden van je werkomgeving.

Jouw profiel

Wij zijn heel betrokken bij onze medewerkers en zijn op zoek naar een collega die zo’n zelfde betrokkenheid ook teruggeeft aan onze organisatie! We hebben een hecht team, een organisatie die er samen de schouders onder zet zodat we met zijn allen trots kunnen zijn op het resultaat. Wil jij daar aan bij dragen? Dan zit je bij ons op de juiste plek!

Graag zien we dat je minimaal 1-2 jaar allround werkervaring hebt als magazijnmedewerker binnen een logistiek organisatie en bij voorkeur ervaring hebt met inkomende goederen. Het is belangrijk dat je een flexibele instelling hebt en zelfstandig bent. Het is belangrijk dat de orders compleet aangeleverd worden bij onze productie, daarom is het van belang dat nauwkeurig werkt. Om je collega’s en werkopdrachten goed te begrijpen is het noodzakelijk dat je de Nederlandse taal goed spreekt en begrijpt. Een heftruck/reachtruck certificaat is een pré.

Plaats binnen de organisatie

Je komt te werken in een splinternieuwe magazijn- en productiehal. Je sluit aan bij een aantal enthousiaste en ervaren collega’s die er dagelijks alles aan doen om alle onderdelen op tijd en compleet aan te leveren aan ons assemblageteam. Zo kunnen je collega’s van assemblage de orders assembleren (verschillende soorten armaturen) en vervolgens zorgt Arif, onze man op 'uitgaande goederen' dat het bij onze klanten terecht komt.

Hoofd Magazijn & Productie Dennis en voorman Pawel zorgen voor de dagdagelijkse aansturing van het magazijn. Tezamen met de afdeling productie en bedrijfsbureau val je onder verantwoordelijkheid van onze Operations Manager Jeroen.

Wat bieden wij?

We zijn er trots op dat onze medewerkers bewust kiezen voor Lightronics. De laatste jaren heeft Lightronics mede daardoor een sterke groei doorgemaakt. Groei die we realiseerden met aandacht voor mens en milieu. Zo is Lightronics gecertificeerd conform de MVO-prestatieladder niveau 4 en de CO2 prestatieladder niveau 5. Ook is Lightronics in 2020 opgenomen in de top 250 groeibedrijven van Nederland! Samen zijn we succesvol, samen zijn wij #trotsoplightronics.

Als je bij ons komt werken wacht er afwisselende baan op je. Rode draad binnen onze innovatieve groeiende organisatie zijn teamspirit en waardering voor elkaar. We laten je hier graag kennis mee maken, sterker nog, we hopen dat jij dit ook zo ervaart.

Minstens zo belangrijk:

 • Werktijden van 07:00 tot 15:30;
 • Werken conform ons jaarurenmodel: in drukke tijden werken we op sommige dagen langer (max. tot 17:00) en in rustige tijden werken we op sommige dagen korter. Je kunt hierbij altijd rekenen op je vaste loon per maand en het weekend begint bij ons altijd op vrijdag om 15:30;
 • Een salaris passend bij je kennis & werkervaring (€ 1900,- / € 2200,- );
 • Mogelijkheden voor ontwikkeling en groei. Als jij er voor open staat dan wij ook;
 • 29.5 vrije dagen;
 • Innovatieve groeiende organisatie;
 • Een pensioenregeling en collectieve verzekeringen, fietsplan;
 • Successen, verjaardagen en jubilea vieren we graag met elkaar.

  Ben jij dé nieuwe magazijnmedewerker die ons team compleet maakt?

  Zin in deze uitdaging? Solliciteer dan direct, gebruik hiervoor onderstaand sollicitatieformulier!
Mathilde

Heb je nog vragen over deze functie of over Lightronics? Ik sta je graag te woord!

Mathilde Schlappi
06 53 73 76 76
m.schlappi@lightronics.nl

Sollicitatieformulier

Je ontvangt binnen vijf werkdagen een reactie van ons.

CV is toegevoegd
Upload je CV
Bestanden mogen niet groter zijn dan 5MB
De volgende bestanden zijn toegestaan: .txt, .doc, .docx, .rtf, .pdf, .xls, .xlsx
Door te solliciteren ga je akkoord met ons privacybeleid.
Deel dit bericht: