Assemblagemedewerkers gezocht!

Full-time

Voor onze nieuwe magazijn- en productiehal zijn we op zoek naar versterking van het team! Maak jij ons team assemblage compleet? Hebben jij en je collega’s straks genoeg aan een half woord om mét elkaar, voor elkaar te krijgen dat orders op tijd én kwalitatief goed geproduceerd worden?

Kaart - Leren kennen

Functieomschrijving

Nadat je hebt kennis gemaakt met je nieuwe collega’s binnen onze organisatie en een kijkje hebt genomen op diverse afdelingen gaan we er vanuit dat je de weg binnen Lightronics een beetje kent. Tijd voor het echte werk!

Samen met je collega’s op onze productielocatie  ben je verantwoordelijk voor diverse taken. Jouw belangrijkste taak is: zelfstandig (uiteraard leggen we je uit hoe het werkt) halffabricaten en eindproducten monteren conform voorbeelden en montage instructies. We beginnen met het assembleren van  eenvoudige armaturen, maar op termijn leren we je graag ook de meer gecompliceerdere armaturen te assembleren

Geen orders meer voor vandaag, voorbereidend werk voor de volgende dag, maar is het wel nog heel druk bij de afdeling expeditie, dan kan het ook zo maar zijn dat we je vragen daar een handje te helpen. Misschien kun je een collega helpen met het klaarzetten van wat zendingen of helpen met de vrachtwagen te laden. Werken op onze productielocatie is teamwork.

Jouw profiel

Wij zijn heel betrokken bij onze medewerkers en zijn op zoek naar een collega die zo’n zelfde betrokkenheid ook teruggeeft aan onze organisatie! We hebben een hecht team, een organisatie die er samen de schouders onder zet zodat we met zijn allen trots kunnen zijn op het resultaat. Wil jij daar aan bij dragen? Dan zit je bij ons op de juiste plek!

Het is fijn als je al enige praktische werkervaring en wat (elektro)technische kennis hebt. Heb je dit niet, maar lijkt het leuk om onderdeel te zijn van ons enthousiaste team en leer je snel, reageer dan ook zeker. Om je collega’s en werkopdrachten goed te begrijpen is het noodzakelijk dat je de Nederlandse taal goed begrijpt én spreekt. Je hebt een flexibele instelling en kunt zelfstandig werken. Last but not least, vind je het leuk om samen te werken met collega’s en  werk je nauwkeurig en netjes

Plaats binnen de organisatie

Op dit moment staan we op het punt van verhuizing naar onze nieuwe productiehal aan de Spuiweg. Je sluit aan bij een aantal enthousiaste en ervaren collega’s die er dagelijks alles aan doen om onze orders kwalitatief en op tijd  te assembleren. Je wordt aangestuurd door een van de meewerkend voormannen en je hebt een team van zo’n 15 collega’s om je heen! Tezamen met de afdeling magazijn val je onder verantwoordelijkheid van ons hoofd magazijn en productie, Dennis Lotens.

Wat bieden wij?

We zijn er trots op dat onze medewerkers bewust kiezen voor Lightronics. De laatste jaren heeft Lightronics mede daardoor een sterke groei doorgemaakt. Groei die we realiseerden met aandacht voor mens en milieu. Zo is Lightronics gecertificeerd conform de MVO-prestatieladder niveau 4 en de CO2 prestatieladder niveau 5. Ook is Lightronics in 2020 opgenomen in de top 250 groeibedrijven van Nederland! Samen zijn we succesvol, samen zijn wij #trotsoplightronics.

Als je bij ons komt werken wacht er afwisselende baan op je. Rode draad binnen onze innovatieve groeiende organisatie zijn teamspirit en waardering voor elkaar. We laten je hier graag kennis mee maken, sterker nog, we hopen dat jij dit ook zo ervaart.

Minstens zo belangrijk:

 • Werktijden van 07:00 tot 15:30;

 • Werken conform ons jaarurenmodel: in drukke tijden werken we op sommige dagen langer (max. tot 17:00) en in rustige tijden werken we op sommige dagen korter. Je kunt hierbij altijd rekenen op je vaste loon per maand en het weekend begint op vrijdag altijd om 15:30; 

 • Een salaris passend bij je kennis & werkervaring (€ 1900,- / € 2100,-);

 • Mogelijkheden voor ontwikkeling en groei. Als jij er voor open staat dan wij ook;

 • 29.5 vrije dagen;

 • Innovatieve groeiende organisatie;

 • Een pensioenregeling en collectieve verzekeringen fietsplan;

 • Successen, verjaardagen en jubilea vieren we graag met elkaar.

  Ben jij dé nieuwe assemblagemedewerker die ons team compleet maakt?

  Zin in deze uitdaging? Solliciteer dan direct, gebruik hiervoor onderstaand sollicitatieformulier!
Mathilde

Heb je nog vragen over deze functie of over Lightronics? Ik sta je graag te woord!

Mathilde Schlappi
06 53 73 76 76
m.schlappi@lightronics.nl

Sollicitatieformulier

Je ontvangt binnen vijf werkdagen een reactie van ons.

CV is toegevoegd
Upload je CV
Bestanden mogen niet groter zijn dan 5MB
De volgende bestanden zijn toegestaan: .txt, .doc, .docx, .rtf, .pdf, .xls, .xlsx
Door te solliciteren ga je akkoord met ons privacybeleid.
Deel dit bericht: