Naar lightronics.nl
Lightronics Remotion Plus

LIGHTRONICS REMOTION PLUS

Slimme verlichting - maak het verschil!

Besparen en een optimale lichtbeleving gaan perfect samen met Lightronics Remotion Plus. Appartementencomplexen, maar ook bijvoorbeeld zorginstellingen en studentenhuisvesting, zijn bij uitstek geschikt voor slimme verlichting. Met Lightronics Remotion Plus is er een systeem met optimale keuzevrijheid, besparing op onderhoudskosten en licht wanneer gewenst.

Lightronics Remotion Plus is een intelligent verlichtingssysteem dat ervoor zorgt dat de veiligheid in hoge mate gewaarborgd is, de energiekosten aanzienlijk worden verlaagd en tegelijkertijd de CO2 footprint verkleind. Lightronics Remotion Plus is reeds succesvol toegepast in diverse projecten, waarbij reducties van het energieverbruik tot wel 70% zijn gerealiseerd. Remotion Plus is toepasbaar in alle Wand- en Plafondarmaturen van Lightronics.


Armaturen communiceren

Door de Lightronics LED-armaturen te voorzien van sensoren en ze onderling te laten communiceren is het mogelijk licht te creëren waar en wanneer gewenst. De armaturen zijn volledig in te regelen naar behoefte, daardoor wordt bijvoorbeeld een trappenhuis verlicht op het moment dat er beweging wordt gedetecteerd. Daarna zal de verlichting in stappen weer gedimd worden naar een lager lichtniveau.

Blijvend effect

Door slim om te gaan met de lichtniveaus van verschillende armaturen heeft de bewoner verlichting waar nodig en draagt het systeem in hoge mate bij aan het gevoel van veiligheid. Lightronics Remotion Plus maakt licht stuurbaar en zorgt voor een blijvend effect op het energieverbruik en de onderhoudskosten. Een investering die bovendien snel terugverdiend kan worden. Lightronics maakt graag een TCO-berekening voor u.

Download prijslijst
Download de prijslijst
Easy Light
 • 1-10 Volt en te integreren in het gebouwbeheersysteem
 • Meerdere lumenstanden mogelijk
 • Leverbaar als Oppluskit
 • Optioneel met geïntegreerde noodverlichting

(geen communicatie tussen armaturen)


Comfort Light

Extra ten opzichte van Easy Light:

 • Interne autonome bewegingsmelder en schemerschakelaar (instelbaar)
 • Automatische dimfunctionaliteit, stapsgewijs 100 - 80 - 50 - 20%* of naar keuze tot 0%, waardoor donkeraanpassing wordt voorkomen

De PGA II is niet verkrijgbaar in de uitvoering Comfort Light


Comfort Control

Extra ten opzichte van Comfort Light:

 • Decentrale sturing
 • Draadloze communicatie tussen armaturen (RF)
 • Lokaal geconfigureerd door Lightronics
 • Meerdere groepen instelbaar voor zenden en/of ontvangen

Top Smart Connect

Extra ten opzichte van Comfort Control:

 • Monitoring en programmering op afstand (long range via 2G/3G/4G of LoRa-netwerk)
 • ALiS Approved
Download prijslijst
Download de prijslijst
Clara

CLARA DESIGN ARMATURENLIJN

Clara is een bijzonder fraai ontworpen designarmatuur voor binnentoepassingen. De Clara is een verrijking voor entrees, toonzalen of kantoren. Het armatuur is ontworpen voor hoge prestaties en heeft een zeer fijn lensoptiek. De cirkelvormige doorsnede omvat directe en indirecte verlichting die zorgt voor een zeer aangenaam werkklimaat en elegantie.

cobalt

COBALT: LICHT ALS ACCENT

Cobalt is een rond LED-armatuur. De aluminium armaturen kunnen worden uitgerust met vier afdekpanelen, waardoor licht op de juiste plaats gebracht kan worden. Cobalt kan worden geleverd met een opale - of hoog rendement satijn polycarbonaat lichtkap. Cobalt is toepasbaar als decoratieve buitenverlichting, maar ook als binnenverlichting in scholen, ziekenhuizen of retail.