LED-verlichting zorgt voor gezond en veilig werken

Kantoorgebouwen in 2050 energieneutraal

ENERGIENEUTRAAL

Het verduurzamen van kantoorgebouwen is de sleutel naar CO₂- en energieneutrale bedrijfsgebouwen. Om in 2050 CO₂-neutraal te zijn hebben MKB-Nederland en VNO-NCW een eigen energievisie uitgewerkt. Een van de kernpunten is de transitie van fossiele energie naar duurzame energie, maar ook verdere digitalisering, mondialisering en circulaire economie. Een van de energiebesparende maatregelen is het toepassen van LED-verlichting in kantoorgebouwen. Met behulp van een Quickscan brengen we in kaart waar u kunt verbeteren en hoeveel u kunt besparen. Met de armaturen van ons zusterbedrijf Thorlux Nederland helpt u graag op weg met armaturen die de juiste verlichting brengt waar nodig, tegen de laagst mogelijke exploitatiekosten.

Maak kennis met Thorlux Nederland:

Bezoek Thorlux
Lightronics-PD-Vastgoed-Aalsmeer-026

Lightronics-kantoor-2

Maak uw entree tot uw visitekaartje
De ontvangstruimte is het visitekaartje van bedrijven. Hier krijgen bezoekers de eerste indruk van uw bedrijf. Een representatieve ontvangstruimte die bezoekers het gevoel geeft dat ze welkom zijn is daarom van groot belang. Licht is daarbij een van de belangrijkste elementen.

Breng sfeer met LED-verlichting
Verlichting maakt het mogelijk om een bepaalde sfeer in een ruimte te creëren. Onze uitgebreide lijn armaturen biedt de mogelijkheid om voor elke vraag een passende verlichtingsoplossing te vinden.

LED-verlichting voor kantoorruimten

KANTOORRUIMTEN

In kantoorruimten is er vaak een mix van daglicht en kunstlicht. Onze LED-oplossingen bieden de mogelijkheid om het beste uit deze twee te halen. De armaturen (SmartScan) passen zich aan het daglicht aan, waardoor er altijd een gelijkmatig lichtbeeld is: een omgeving waar medewerkers productief zijn en veilig hun werk kunnen doen. De armaturen zijn zodanig ontworpen dat schittering in beeldschermen voorkomen wordt.

Lightronics-kantoor

LED-verlichting voor parkeerterreinen

PARKEERTERREINEN

Aspecten die van belang zijn bij het verlichten van parkeerplaatsen zijn kleurherkenning en licht waar en wanneer gewenst. Door een juiste lichtverdeling kunnen parkeerplaatsen rondstralend of juist diepstralend worden aangelicht. Lightronics heeft een breed assortiment aan armaturen die met een specifiek profiel, aangepast aan de omstandigheden, kunnen worden ingezet voor parkeerterreinen.

Lightronics-parkeerplaats

LED-verlichting voor parkeergarages

PARKEERGARAGES

In een parkeergarage is goede verlichting noodzakelijk. Veiligheid moet gewaarborgd zijn. Lightronics heeft ruime ervaring met het verlichten van parkeergarages. De zuinige LED-verlichting maakt het mogelijk licht te brengen waar nodig, door bewegingssensoren kan het licht automatisch naar een lager en hoger niveau.

Lightronics-parkeergarage-Tilburg-PGA-005

Extra besparen met het SmartScan regelsysteem

SMARTSCAN

SmartScan is het meeste flexibele lichtregelsysteem in zijn klasse. Het systeem zorgt voor extra lage beheerskosten omdat met dit systeem het energieverbruik en de volledige operationele statusinformatie, inclusief noodverlichting, gemonitord kan worden voor zowel de standaard- als de noodverlichtingsarmaturen. De informatie is inzichtelijk via een webbased portal dat u overal op uw computer, laptop, tablet of smartphone kunt bekijken. 

  • Altijd minimaal de juiste hoeveelheid licht op werkvlak aanwezig
  • Autonoom werkend lichtregelsysteem, geen schakelaars op de wand nodig
  • Per ruimte programmeerbaar op daglicht en aan- en afwezigheid
  • 100% detectie doordat alle armaturen zijn voorzien van een sensor
  • Draadloos koppelbaar, geen extra bekabeling nodig (230 V only)
  • Monitoring via gateway, incl. noodverlichtingsrapportage
  • Energiebesparing door individueel terugdimmen van lichtoutput per armatuur
Lightronics-SmartScan-content-1

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen u alleen voorzien van lichtoplossingen die voor u relevant zijn. Als u uw interessegebieden aanvinkt, ontvangt u alleen informatie die voor u van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken gaat u akkoord met het privacybeleid.