SMART LIGHTING SOLUTIONS

Wat is er mooier dan dynamische verlichting die de fietser licht geeft wanneer hij dat nodig heeft. Of dat bij een toegenomen verkeersintensiteit ook de lichtintensiteit toeneemt. De mogelijkheden zijn onbegrensd met Lightronics Smart Lighting Solutions.

Nieuwe technologie kan een verbinding leggen tussen de verschillende functies die aanwezig zijn in de leefomgeving. De armaturen van Lightronics zijn op die toekomst voorbereid. Lightronics is daarmee system integrator, want niet alleen is er een eigen
data-module (Top Smart), ook is ieder armatuur geschikt voor het toepassen van data-modules van derden, zoals Philips OLC, Luminext, LoRa of TVilight.

DIRECT TOEGANG

Met een dergelijk systeem krijgt u beschikking over data als energieverbruik, foutmeldingen, maar kunt ook een calamiteit de verlichting regelen. Andere toepassingen zijn bijvoorbeeld het aanpassen van het dimregime aan de verkeersintensiteit. Door de armaturen bovendien uit te rusten met sensoren, denk aan beweging, luchtvochtigheid, verkeerstelling, camera of bijvoorbeeld de temperatuur wordt de armatuur een belangrijke informatie leverancier. De modules zijn op de toekomst voorbereid, zodat u altijd voorbereid bent op de vragen van morgen.

Foutmeldingen beheren

Energieverbruik meten

Dimregimes instellen

Slim in de industrie en utiliteit

SMART

Slimme verlichting

De noodzaak slim om te gaan met energie wordt steeds groter. Thorlux by Lightronics biedt daarom een oplossing voor het continu monitoren van de verlichting met digitale technologie. Zo kan met een sensor het omgevingslicht en beweging gedetecteerd worden. Met het systeem wordt een aanzienlijke energiebesparing gerealiseerd die kan oplopen tot 70%.

Draadloze communicatie

De af fabriek gemonteerde Smart TR (transceiver) introduceert de laatste ‘mesh’ draadloze technologie op de werkvloer. Motionline zorgt voor probleemloze draadloze communicatie tussen de armaturen onderling. Elke transceiver kan individueel worden geprogrammeerd met een Smart Programmer. Als een Smart TR- armatuur beweging detecteert, zullen alle armaturen binnen de groep aangaan. Deze waardevolle functie elimineert de mogelijkheid dat een gebruiker wordt geïsoleerd, omringd door intimiderende duisternis.

In de praktijk

Wijk bij Duurstede Noorderwaard

KFK met Luminext Luminizer