Lichtoplossingen voor de woonomgeving

Lightronics heeft een uitgebreid assortiment voor de totale woonomgeving. Van berging tot galerij, van entree tot trappenhuis en van parkeerdek tot parkeerterrein hebben wij voor u de meest optimale verlichtingsoplossing. Niet voor niets zijn wij een belangrijke partner van onder meer woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars. Lightronics staat voor een prettige en veilige leefomgeving. Onze armaturen zorgen voor optimaal wooncomfort en sociale veiligheid. Lightronics realiseert voor elke ruimte een optimaal lichtplan. Onze duurzame en energiezuinige verlichtingsoplossingen zorgen daarbij voor een forse daling van uw energie- en onderhoudskosten.

Remotion Plus, een nieuw tijdperk

Besparen en een optimale lichtbeleving gaan perfect samen met Lightronics Remotion Plus. Appartementencomplexen, maar ook bijvoorbeeld zorginstellingen en studentenhuisvesting, zijn bij uitstek geschikt voor slimme verlichting. Remotion Plus is een intelligent verlichtingssysteem. Dat maakt het mogelijk om licht te creëren waar en wanneer gewenst door de armaturen te voorzien van sensoren. De armaturen zijn volledig in te regelen naar behoefte. Daardoor wordt bijvoorbeeld een trappenhuis uitsluitend verlicht op het moment dat er beweging wordt gedetecteerd. Dat zorgt ervoor dat de energiekosten dalen en de CO2-footprint wordt verkleind. Bij projecten waar Remotion Plus is toegepast zijn reducties van het energieverbruik tot wel 70% gerealiseerd. Remotion Plus is toepasbaar in alle wand- en plafondarmaturen van Lightronics. Lightronics berekent graag uw Total Cost of Ownership.

Er zijn meerdere lumenstanden mogelijk en optioneel is Easy Light uit te rusten met geïntegreerde noodverlichting. Easy Light is leverbaar als Oppluskit.

Comfort Light heeft een interne autonome bewegingsmelder en schemerschakelaar (instelbaar). De automatische dimfunctionaliteit, stapsgewijs 100 - 80 - 50 - 20% of naar keuze tot 0%, voorkomt donkeraanpassing.

Comfort Control is een uitbreiding op Comfort Light. De uitvoering kenmerkt zich door een decentrale sturing en draadloze communicatie tussen armaturen (RF). Meerdere groepen zijn instelbaar voor zenden en/of ontvangst.

Het laatste nieuws van Lightronics

G3 Pro: breed toepasbaar voor kantoor en retail

G3 Pro: breed toepasbaar voor kantoor en retail

Van kantoren en gangen tot toiletten en winkels, de hoogwaardige downlighters G3 Pro zijn geschikt voor een scala aan toepassingen.

Lightronics sluit aan bij het Grondstoffenakkoord

Lightronics sluit aan bij het Grondstoffenakkoord

Lightronics heeft duurzaamheid en hergebruik van producten en grondstoffen hoog in het vaandel staan. Wij willen 100% circulair worden.

Keuze voor GEO op basis van esthetische kwaliteit

Keuze voor GEO op basis van esthetische kwaliteit

Esthetisch fraai, duurzaam en vandaalbestendig: dat waren de eisen voor de verlichting op galerijen en trappenhuizen van een nieuw zorgcomplex in Tilburg.

Onze armatuurselectie gericht op uw toepassing

Op weg naar een CO2-neutrale toekomst

Op weg naar een CO2-neutrale toekomst

Nederland wil in 2050 energieneutraal zijn. Om de klimaatdoelstellingen te halen werkt het Rijk samen met provincies, gemeenten en maatschappelijke partners aan een Klimaat- en Energieakkoord, dat vanaf 2019 ingaat. Dit Klimaat- en Energieakkoord is de opvolger van het huidige Energieakkoord en verhoogt de ambities aanzienlijk, naar 49-55% CO2-reductie in 2030 en 80-95% CO2-reductie in 2050.

Alle burgers van Nederland moeten in 2050 in een energieneutraal huis wonen. De gebouwde omgeving is een grote verbruiker. Huishoudens en de dienstensector zijn samen verantwoordelijk voor 37% van het energieverbruik. Door de energieprestaties te verbeteren, kunnen flinke stappen worden gezet. Verlichting speelt daarbij een belangrijke rol. Naast LED als lichtbron dragen ook slimme toepassingen zoals bewegingssensoren, schemerdetectie en connectiviteit bij aan het verlagen van het energieverbruik.

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Voer een geldige naam in.
Voer een geldig e-mailadres in.
Zonder akkoord kunnen wij uw adres niet opnemen.
Selecteer optioneel uw interessegebied(en).