Tilburg, Bilderdijkstraat

Duurzaam, vandaalbestendig maar bovenal esthetisch fraai. Daar moest de verlichting op de galerijen en trappenhuizen van een nieuw zorgcomplex in Tilburg aan voldoen. Het veelzijdige GEO-armatuur van Lightronics vult al die wensen in. De nieuwbouw in Tilburg is gerealiseerd in opdracht van Amarant Groep. 

H-Kwadraat Architectuur, dat het zorgcomplex ontwierp, koos voor deze armaturen. In totaal werden er 107 GEO-armaturen geplaatst in de trappenhuizen en op de galerijen. 

In het zorgcomplex zijn de drie varianten van GEO allemaal toegepast. Dit veelzijdige armatuur biedt met één basisarmatuur namelijk vele verlichtingsmogelijkheden. De verschillende afdekkappen leveren rond-, smal- of breedstralend licht op. Het armatuur kan met de punt naar boven of beneden gemonteerd worden.

Installatiebedrijf Hoppenbrouwers Techniek monteerde 18 GEO-armaturen met een lichtopbrengst van 1335 lumen. Die verlichten onder meer trappenhuizen, waar de lichtopbrengst het hoogst moet zijn. Elders in het wooncomplex, zoals op de galerijen, zijn 61 GEO-armaturen met een lichtopbrengst van 890 lumen en 28 armaturen met een lichtopbrengst van 445 lumen gemonteerd. Er is gekozen voor een kleurtemperatuur van 4000K (neutraal wit).

Toegepaste Armaturen

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Selecteer optioneel uw interessegebied(en).