NU EN IN DE TOEKOMST

Lightonics is uw partner voor de juiste verlichtingsoplossing in de (semi)openbare ruimte. Met onze armaturen creëert u een prettige en veilige woon- en werkomgeving tegen lagere exploitatiekosten en kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Lightronics werpt licht op de toekomst. Deelt u onze visie?

Kwaliteit

Lightronics produceert en distribueert al 50 jaar verlichtingsoplossingen en heeft een sterke traditie in degelijke, betrouwbare producten. Onze kracht is onze toegevoegde waarde: wij zijn betrokken bij uw project en denken voortdurend mee.

Kwaliteit en certificering

Om kwaliteit te kunnen garanderen worden halffabricaten en eindproducten op vele punten gecontroleerd en getest, conform ISO9001 en ISO2859 (deze beschrijft de steekproefgrootte). Zowel door onafhankelijke partijen als in ons eigen lichtmeetlaboratorium, en altijd met gekalibreerde meetinstrumenten. De veiligheid en prestaties van onze producten worden geborgd door onze onder meer het DEKRA Led Performance certificaat en het lakcertificaat Qualitycoat ISO12944.

ISO9001 2015

Garanties

Lightronics onderscheidt zich met een uitgebreide garantie op LED-armaturen van vijf jaar. Met de huidige stand van techniek garanderen wij 100.000 branduren (L80/F10) bij een omgevingstemperatuur van 25 graden Celcius.
Kwaliteit

CO2-Prestatieladder

Ons doel is om tijdens alle fasen van het productieproces zo min mogelijk koolstofdioxide (CO2) uit te stoten. Om uitstoot te compenseren plant Lightronics ongeveer 1.000 bomen per jaar. Eén boom zet circa 1 ton koolstofdioxide om in zuurstof.

Ketenanalyse - Dominantie CO2 09-2017
Interne Audit CO2
Directiebeoordeling CO2 P
CO2 footprint 2016

Lightronics Remotion Plus

Energie besparen en een optimale lichtbeleving gaan perfect samen met de slimme verlichting van Lightronics Remotion Plus. Door de Lightronics LED-armaturen te voorzien van sensoren en ze onderling te laten communiceren is het mogelijk licht te creëren waar en wanneer gewenst. Het resultaat? Lagere exploitatiekosten en een kleinere CO2 footprint
Certificaat goud
CO2-Prestatieladder certificaat niveau 4
CO2 Prestatieladder directiebeoordeling, inclusief reductieplan en sector initiatief.
Ketenanalyse CO2 Prestatieladder
Meer informatie vindt u op skao.nl

Recyclebaar materiaal

Lightronics streeft naar inventieve oplossingen die het milieu minimaal belasten, door energiebesparing en te kiezen voor recyclebare materialen. Efficiency in productie, opslag en transport vertaalt zich in een duurzaam eindproduct.
CO2 footprint

MVO Prestatieladder

Lightronics houdt zich actief bezig met voor duurzaam ondernemen. Wij zijn momenteel MVO Prestatieladder niveau 4 gecertificeerd. Dat betekent dat wij in alle aspecten van bedrijfsvoering de balans zoeken tussen de pijlers People, Planet en Profit.

MVO Certificaat Niveau 4

Gedragscode

Lightronics ziet richting haar toeleveranciers toe op de naleving van de gedragscode van de ILO (International Labour Organization). Hierin zijn onder andere opgenomen naleving van de wet, verbod op verbod op corruptie en kinderarbeid en respect voor de mensenrechten.

Gedragscode Leveranciers 2015
MVO

Korte lijnen

De verlichtingsoplossingen van Lightronics zijn engineered in Waalwijk, Nederland. Hier zijn onze Research & Development afdeling, projectbureau en productiefaciliteit gevestigd. Geavanceerde productietechnieken, zeer ervaren medewerkers en een uitgekiende interne logistiek maken de lijnen tussen u als opdrachtgever en de uiteindelijke fabricage kort.

Social return

Lightronics heeft passende arbeidsplaatsen gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met onze invulling aan het begrip Social Return hebben we het PSO-Keurmerk Trede 3 behaald. De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een landelijk meetinstrument en keurmerk dat de mate van Sociaal Ondernemen objectief zichtbaar maakt.

Certificaat PSO Trede 3
Nederlands fabrikaat

REMOTION PLUS:LICHT WAAR EN WANNEER GEWENST