Intelligent gebruik van connectiviteit

 

Slimme verlichting kan energie besparen. Bovendien kunnen armaturen informatieleverancier worden door data te genereren over bijvoorbeeld verkeersintensiteit, de luchtkwaliteit en geluid. Nieuwe technologie zorgt voor verbinding tussen verschillende functies in de leefomgeving.

Openbare verlichting kan een schat aan informatie opleveren. Niet alleen is de openbare verlichting verspreid over heel Nederland, ook is de dichtheid van het net belangrijk voor nieuwe technologie. In wooncomplexen is de onderlinge communicatie van armaturen van belang om energieverbruik te verlagen en bijvoorbeeld noodverlichting mogelijk te maken. In de industrie, kantoor en utiliteit zorgt Smart Lighting voor licht wanneer dat gewenst en nodig is. Door op afstand te programmeren en monitoren (Smart Scan) kan tot 65 % energie worden bespaard.

 
 
 

Smart Lighting Solutions

Al onze armaturen zijn klaar voor Smart Lighting toepassingen. Naast onze eigen datamodules (Smart Scan, Remotion Plus) zijn armaturen voorbereid voor alle mogelijke datamodules van derden. Als system-integrator zorgen wij ervoor dat u altijd ‘connected’ bent. U heeft de beschikking over data over energieverbruik en foutmeldingen. Maar u kunt bijvoorbeeld ook bij een calamiteit de verlichting regelen of het dimregime aanpassen aan de verkeersintensiteit. Armaturen worden ook een belangrijke informatieleverancier door ze uit te rusten met sensoren om bijvoorbeeld beweging, temperatuur, luchtvochtigheid of verkeer te meten. De beschikbare datamodules zijn op de toekomst voorbereid, zodat uw altijd bent voorbereid op de vragen van morgen.

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Voer een geldige naam in.
Voer een geldig e-mailadres in.
Zonder akkoord kunnen wij uw adres niet opnemen.
Selecteer optioneel uw interessegebied(en).