Volg hier de verbouwing van Lightronics!

Waarschijnlijk heeft u al gezien dat wij aan het verbouwen zijn, u kunt nu de bouw op de voet volgen via www.lightronics.nl/nieuwbouw.

Onze vestiging aan de Spuiweg in Waalwijk wordt uitgebreid met een extra hal met laaddocks, een nieuw kantoor en een applicatiecentrum. Het startsein voor de uitbreiding en verbouwing werd in oktober gegeven en inmiddels zijn de eerste resultaten zichtbaar. De eerste fase wordt begin 2019 opgeleverd. De verbouwing is naar verwachting eind 2019 afgerond.

Meer achtergrondinformatie en de voortgang van de verbouwing kunt u vinden op www.lightronics.nl/nieuwbouw.

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Voer een geldige naam in.
Voer een geldig e-mailadres in.
Zonder akkoord kunnen wij uw adres niet opnemen.
Selecteer optioneel uw interessegebied(en).