Vermelding producten Lightronics in database 2BA

Veel producten van Lightronics staan in de database van 2BA, het loket voor product- en handelsgegevens. Toch zijn ze niet allemaal door ons gepubliceerd, waardoor de kans bestaat dat er onjuistheden in staan of dat de informatie niet up to date is. Het is eenvoudig te zien of informatie wel of niet van ons afkomstig is.

2BA staat voor Bestand Beheer Artikelen. Bij 2BA zijn alle technische kenmerken en handelsgegevens van producenten en groothandels uit de installatiebranche verzameld in één database. Producten kunnen online worden geraadpleegd via onder meer een zoeksysteem. Wie gebruikmaakt van het zoeksysteem kan echter stuiten op producten die wellicht in ons assortiment zitten maar niet door Lightronics zijn geplaatst, blijkt uit vragen die wij krijgen. Als in het zoekscherm wordt gezocht op bijvoorbeeld PVX of merk Lightronics, dan kan het zijn dat er armaturen tevoorschijn komen die niet door Lightronics op 2BA zijn geplaatst. Het is in dat geval mogelijk dat de gepubliceerde gegevens incompleet zijn of niet kloppen.

Wanneer is een product door Lightronics geplaatst?

Producten die door Lightronics in de database van 2BA zijn gepubliceerd zijn duidelijk te herkennen. Ze kunnen worden gevonden door in het zoekveld ‘Leveranciers’ ‘Lightronics’ in te vullen. Er volgt dan een overzicht met onderverdeling naar producten. Alle algemene informatie die bij ‘Lightronics’ staat is van ons afkomstig.

Lightronics is niet verantwoordelijk voor de informatie bij overige aanbieders. Wij kunnen deze niet wijzigen of weghalen, omdat de gegevens niet door ons op 2BA zijn geplaatst.

Meer weten?

Voor vragen over het artikelbestand of de samenwerking met 2BA kun je contact opnemen via het contactformulier.

 

Deel dit artikel

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Voer een geldige naam in.
Voer een geldig e-mailadres in.
Zonder akkoord kunnen wij uw adres niet opnemen.
Selecteer optioneel uw interessegebied(en).