Smart lighting op Building Holland

29-03-2018

Tijdens Building Holland zal Philip Hill, Lighting Systems Product Manager van Thorlux Lighting, een presentatie geven over SmartScan de slimme technologie voor maximale energiebesparing voor industrie, kantoor en utiliteit.

Lightronics biedt volledige verlichtingsoplossingen voor onder meer industrie, kantoor en utiliteit, wooncomplexen en de leefomgeving. Onze armaturen zijn montagevriendelijk, duurzaam, energiezuinig en onderhoudsarm. Ze dragen bij aan het CO2-neutraal maken van gebouwen. Hiermee zijn onze armaturen uitermate geschikt om toe te passen in BREEAM, WELL Building of LEED Building projecten. Voor de industrie geldt bovendien dat de verlichtingsoplossingen van Thorlux by Lightronics, afhankelijk van de energieafname, in aanmerking komen voor de Energie Investerings Aftrek.

SmartScan: slimme technologie voor maximale energiebesparing

Tijdens Building Holland geven we bijzondere aandacht aan onze lijn Thorlux by Lightronics armaturen voor de industrie, kantoor en utiliteit. Deze kunnen voorzien worden van integrale SmartScan-technologie, waarmee u op eenvoudige wijze maximale energiebesparing realiseert. Dit werkt onder meer met bewegings- en lichtsensoren en volledig programmeerbare dimregimes waarbij de armaturen draadloos met elkaar kunnen communiceren. Dit kan op afstand worden aangestuurd met een webapplicatie, die u tevens voorziet van handige beheeren managementinformatie zoals een overzicht van energieverbruik en –besparing en de onderhoudsstatus van uw armaturen.

Meer weten over onze verlichtingsoplossingen en de voordelen van SmartScan? Via onderstaande link kunt u de brochure downloaden.

Download de SmartScan brochure

Meer informatie over onze lijn Thorlux by Lightronics