Light + Building, 18 – 23 maart, Messe Frankfurt

08-03-2018
Lightronics nodigt u van harte uit voor een bezoek aan Light + Building in Frankfurt. Tijdens deze toonaangevende vakbeurs kunt u kennismaken met onze flexibele en intelligente verlichtingsoplossingen voor de leef- en woonomgeving, alsmede voor de industrie, utiliteit en kantoor. Onze oplossingen staan in alle opzichten garant voor een stralende, energiezuinige toekomst!

 

Smart and modular lighting solutions for a bright future

Flexibiliteit is een must in de innovatieve wereld van (semi-)openbare verlichting. De veelzijdige, modulair opgebouwde armaturenfamilies van Lightronics zijn eenvoudig te configureren naar de meest uiteenlopende eisen en wensen voor verlichting van de woonomgeving, straat en leefomgeving en industrie, utiliteit en kantoor. Onze armaturen zijn te upgraden met slimme sensoren en controllers. Dit maakt ze compatibel met de smart toepassingen en managementsystemen van alle bekende merken.

Zo flexibel als onze armaturen zijn, zo compromisloos zijn we in onze garantie van een lange naleverbaarheid. Met Lightronics kunt u bouwen op een ‘bright future’. We nemen u graag mee in die toekomst tijdens Light + Building.

U vindt ons in Hal 5.0, stand C23.

 

Onze smart and modular lighting solutionsNaar de website van Light + Building »