DOTT en GEO in prijs verlaagd

26-04-2016

Lightronics’ LED-only armaturenfamilies DOTT en GEO zijn in prijs verlaagd. Acceptatie in de markt en daardoor grotere volumes maken deze prijsverlaging mogelijk. Dat betekent dat u met deze armaturen niet alleen een significante besparing realiseert op energieverbruik en onderhoud, maar dat uw voordeel al begint bij de aanschaf! Bovendien kiest u voor een kwalitatief hoogwaardige aluminium behuizing en UV-gestabiliseerde polycarbonaat kap, met een lange levensduur.

De Total Cost of Ownership (TCO) van LED is beduidend lager dan van conventionele verlichting. Geen wonder dat steeds meer architecten, beheerders en installateurs kiezen voor LED in het verlichtingsplan van hun gebouwen. Deze toename is ook bij Lightronics merkbaar, met een positief gevolg voor de hele markt: we hebben de prijzen van de DOTT- en GEO-armaturen kunnen verlagen.

 

Remotion Plus

De extreem slagvaste DOTT is verkrijgbaar in drie maatvoeringen en perfect om een consistente vormgeving te realiseren in verschillende ruimtes bij nieuwbouw- of renovatieprojecten. De modern vormgegeven GEO is voorzien van een extra corrosiebestendige coating en heeft verschillende designs voor het aanbrengen van lichtaccenten. Beide armaturenfamilies zijn geschikt als nood/continuverlichting. De DOTT kan bovendien optioneel worden uitgevoerd als Remotion Plus Comfort Control met bewegingssensor en automatische dimfunctionaliteit. In de Remotion Plus Top Smart Connect-uitvoering is zelfs gecontroleerd beheer op afstand mogelijk.

Meer over de voordelen van de intelligente LED-verlichting van Lightronics