G3 Pro: breed toepasbaar armatuur voor kantoor en retail

Kantoren, gangen, ontvangstruimtes, toiletten en winkels: de G3 Pro is geschikt voor een breed scala aan toepassingen. De G3 Pro is de nieuwste toevoeging aan het assortiment G3-armaturen.

G3 Pro: breed toepasbaar armatuur voor kantoor en retail

Deze hoogwaardige downlighters zorgen voor een aangename werkomgeving en efficiënte verlichting. De G3 Pro kan worden uitgerust met een witte of zwarte reflector. Het inbouwarmatuur biedt brede of diepstralende lichtdistributie, een kleurtemperatuur van 3000K of 4000K, RA-waarde 80 of RA-waarde 90 en vermogens van 11 Watt, 24 Watt en 51 Watt. Daarmee is de G3 Pro qua wattages een aanvulling op de G3.

Lichtopbrengst

Ook in lumenoutput is de G3 Pro divers. De lichtopbrengst loopt uiteen van 1470 tot 5485 lumen, wat het armatuur breed toepasbaar maakt. Een hoogwaardige gemetalliseerde reflector zorgt ervoor dat verblinding beperkt blijft onder 50° en hoger, maar voorziet nog altijd in 113,6 lumen per Watt.

SmartScan

G3 Pro is geschikt voor SmartScan, het meest flexibele lichtregelsysteem in zijn klasse. Gebruikers kunnen met het systeem hun energieverbruik en de volledige operationele statusinformatie monitoren voor zowel standaard- als noodverlichtingsarmaturen. De informatie is inzichtelijk via een webbased portal dat overal op een computer, laptop, tablet of smartphone raadpleegbaar is. De overzichtelijke gebruikersinterface geeft inzicht in het energieverbruik, de prestaties en de operationele status van de armaturen.

SmartScan gebruikt een draadloos mesh netwerk. Groepen armaturen laten zich eenvoudig creëren en wijzigen. Armaturen zijn voorzien van een sensor. Als een SmartScan-armatuur beweging detecteert, gaan alle armaturen binnen de groep aan waardoor een egaal lichtbeeld ontstaat.

Meer weten?

Download het G3 Pro Leaflet of neem contact op met uw accountmanager.

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Selecteer optioneel uw interessegebied(en).