BRISA EXL en BURAN EXL: speciaal voor fietspaden

Lightronics breidt de BRISA- en BURAN-armaturenlijn uit met de BRISA EXL en BURAN EXL. De BRISA EXL en BURAN EXL, waarbij EXL staat voor externe lenzen, zijn ideale verlichtingsoplossingen voor onder meer (lange) fietspaden in het buitengebied en in woonwijken. De nieuwe armaturen bieden een 48% hogere gelijkmatigheid op een standaard profiel (30m).

BRISA EXL en BURAN EXL: speciaal voor fietspaden

De BRISA EXL en de BURAN EXL zijn nieuwe toevoegingen op de reeds uitgebreide armaturenfamilie voor straat- en terreinverlichting. De BRISA en BURAN maken het mogelijk om met één armaturenlijn de complete leefomgeving te verlichten. De BRISA EXL en BURAN EXL zijn standaard voorzien van 12 LED’s en bieden één type lichtverdeling specifiek voor fietspaden. De BRISA EXL en BURAN EXL maken mastafstanden tot 34 meter mogelijk bij een masthoogte van vier meter.

Oriëntatieverlichting

EXL staat voor externe lenzen. De lenzen zijn namelijk aan de buitenzijde van het armatuur geplaatst waardoor deze armaturen naast efficiënte verlichting ook oriëntatieverlichting bieden. De armaturen zijn zo ankerpunten voor fietsers, die zich kunnen oriënteren op de route die voor hen ligt. De externe lenzen zijn met een rubber afgedicht en daarmee bestand tegen invloeden van buitenaf.

Lange naleverbaarheid

De BRISA EXL en BURAN EXL hebben een lumenoutput van 800 tot 2000 en een instelbare tilthoek, waardoor licht op maat gegarandeerd is. Lightronics garandeert een lange naleverbaarheid van haar armaturen, waardoor uniformiteit in het straatbeeld ook voor de lange termijn is verzekerd.

Meer weten?

Download het BRISA EXL Leaflet en BURAN EXL Leaflet of neem contact op met uw accountmanager.

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Selecteer optioneel uw interessegebied(en).