Bakkerij Heerschap, Nederweert

Nederweert, 2019

Project Bakkerij Heerschap
PMC Industriële verlichting
Toepassing Productiehal
Armaturen Solow LED, A-Line, Thoroproof
Technologie LED, Standaard ECO

Bedankt...

Afgelopen maand de gewaardeerde opdracht gekregen van de firma Mansveld Services & Projecten voor het leveren van de verlichting voor de nieuwbouw van Bakkerij Heerschap in Nederweert. Samen met Remco van Venrooij van Mansveld hebben wij een lichtplan uitgewerkt om de juiste armaturen van Thorlux Lighting toe te passen. Hierbij hebben we verschillende types armaturen toegepast, te weten de Solow LED, A-line en Thoroproof.

De Solow LED en A-line zijn echte toppers in de food-industrie. De koelribben van de Solow LED wijzen naar beneden, waardoor er geen stof en vuil kan ophopen tussen de koelribben. Daarnaast zorgt het gladde oppervlak van de Solow LED en A-line ervoor dat de armaturen makkelijk schoon te maken zijn. Er worden bij deze armaturen ook geen kapklemmen gebruikt, die bij onderhoud kwijt geraakt zouden kunnen worden, met alle gevolgen voor het productieproces vandien. Beide armaturen zijn bovendien voorzien van het gepatenteerde systeem Lux-Guard waardoor de lichtoutput altijd optimaal is!

Momenteel is Mansveld druk bezig met de elektrische installatie en binnenkort zullen onze armaturen in het nieuwe pand van Bakkerij Heerschap gemonteerd gaan worden.

Wij bedanken Mansveld en Bakkerij Heerschap nogmaals voor deze gewaardeerde opdracht!

 

Toegepaste Armaturen

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Selecteer optioneel uw interessegebied(en).