Green Chemistry Campus, Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 2019

Project Green Chemistry Campus 
PMC Industriële verlichting
Toepassing Kantoor
Armaturen Clara720, Hi-Bar 
Technologie LED, Smartscan

Green Chemistry Campus

Op de Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom werken ondernemers, overheden en kennisinstellingen aan de opschaling van nieuwe, duurzame materialen en chemicaliën voor de bouwmatrialen- en verpakkingsindustrie. Hernieuwbare grondstoffen zoals olifantsgras, gft- en houtafval vormen daarvoor de basis.

De campus biedt members van de Green Chemistry Campus Community niet alleen toegang tot faciliteiten zoals laboratoria, een demo facility en kantoorruimte, maar ook toegang tot ondersteuning op het gebied van financiering, marketing en technologie.

https://www.greenchemistrycampus.com

 

IKARES Project

Door toe te treden tot de community van de Green Chemistry Campus is Lightronics samen met Global Innovator een proef gestart met slimme verlichting op de campus. In dit gezamelijke project werken we aan een verbetering van het werkklimaat voor de community leden en een vermindering van het energieverbruik tot 60 procent.

Met deze pilot neemt de Green Chemistry Campus deel aan het IKARES-project (Intelligente KoolstofArme Energie Systemen), dat mede door de Europese Unie vanuit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling wordt gefinancierd. 

Klik op de banner en kom meer te weten over het IKARES-project

Ikares

Toegepaste Armaturen

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Selecteer optioneel uw interessegebied(en).