Energieakkoord 2020

Behaal uw doelstellingen met Remotion Plus van Lightronics


U wilt de energiedoelstelling voor uw openbare verlichting halen, zoals afgesproken in het Energieakkoord? Dat betekent naast een forse energiebesparing ook een grote reductie van de CO2 footprint van uw gemeente. 


Volgens het energieakkoord zullen de einddoelstellingen uit het akkoord in 2020 gerealiseerd zijn. Om te kunnen beoordelen of dit streven daadwerkelijk gehaald gaat worden, zijn er twee ijkmomenten ingebouwd. Zo zal op 31 december 2016 ten minste 35% van de doelstellingen moeten zijn bereikt en op 31 december 2018 ten minste 65%. Het uiteindelijke doel is 100 petajoule energiebesparing te realiseren.

Onze oplossing: Remotion Plus

Besparen en een optimale lichtbeleving gaan perfect samen met Lightronics Remotion Plus. Dit intelligente verlichtingssysteem zorgt voor een veiliger leefomgeving met licht waar en wanneer gewenst.

Lightronics Remotion Plus betekent naast een forse energiebesparing ook een significante reductie van de CO2 footprint van uw organisatie. Met Top Smart Connect kunt u deze slimme verlichting nu ook real time op afstand beheren.


Inzicht in uw resultaten

Top Smart Connect maakt het mogelijk om het lichtniveau op afstand te beheren. Met behulp van de bijbehorende software krijgt u inzicht in de CO2-reductie en de exploitatielasten van uw armaturen. Ook biedt het systeem overzichtelijke rapportages op basis van uw KPI’s. Top Smart Connect is toepasbaar in alle straatverlichting en terreinverlichting.

Drie standaarden voor straat- en terreinverlichting


  • Vier standaard DIM-regimes die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen.
 
Lightronics werkt met vier standaard DIM-regimes die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen.

Vrijwel alle armaturen uit het assortiment van Lightronics zijn hiervoor geschikt. Het effect van deze toepassing is dat er licht is wanneer gewenst en het energieverbruik daalt.

  • Draadloze communicatie (point-to-point) van armatuur naar armatuur
  • Inclusief bewegingsdetectie en schemerschakelaar
  • Optie: Lightronics Remotion Plus Device (PRISSE) voor het draadloos (short range) inregelen van de armatuur.

  • Alle eigenschappen van Easy Light, plus:
  • Monitoring en programmering op afstand (long range via GPRS, 2G/3G/4G of LoRa-netwerk)
  • ALiS Approved