PRUNUS E

De PRUNUS E is een veelzijdig LED rondarmatuur met een eenvoudig instelbaar maststuk. Hierdoor is het mogelijk de Prunus E zowel als opschuif- als opzetarmatuur toe te passen. De tilthoek kan eveneens worden aangepast. Het armatuur is breed toepasbaar voor woonwijken, pleinen, parken, bedrijventerreinen, wijkontsluitingswegen, stads- en dorpscentra, vrijliggende fietspaden en parkeerterreinen. 

In het kort

  • IP66
  • IK 10
  • Veiligheidsklasse 1
  • Veiligheidsklasse 2
  • Easy Light
  • CE
Toepassingen Bedrijfs­ter­rei­nen, Woonwijken, Centra, Pleinen, Parkeer­terreinen, Fietspaden, Wijkontsluitings­wegen
Label Lightronics
Behuizing Aluminium met niet-verkleurende polyester coating
Kleur RAL 7016
Lichtkap UV-gestabiliseerd polycarbonaat, gestructureerd, UV-gestabiliseerd polycarbonaat, helder, Veiligheidsglas
Lumenbereik 1050 - 4860
Lichtprofielen Asymmetrisch, Breedstralend, Diepstralend, Rondstralend
RA-waarde > 70

Verlichting als markeringspunt

Stads- en dorpscentra vragen om eenheid in het straatbeeld. Planologen, architecten en gemeenten hebben met de PRUNUS de mogelijkheid om de leefomgeving herkenbaar en stijlvol in te richten met één armaturenfamilie. De familie biedt met 7 modellen en 24 varianten een grote keuze in vorm, lichtverdeling en toepassingsmogelijkheden. Een LED-ring in de bovenkap of opzetflens maakt het mogelijk om markeringspunten aan te brengen in het straatbeeld en de leefomgeving een eigen identiteit te geven. De LED-ring kan worden uitgevoerd in zeven kleuren.

 

Variaties in vorm en lichtvermogen

Vormgeving en flexibiliteit zijn twee belangrijke factoren binnen de PRUNUS-familie. De PRUNUS E bestaat uit vier varianten. De lichtkap en bovenkap maakt dat zij van elkaar verschillen. De E1 en E2 hebben een vlakke lichtkap van helder polycarbonaat, met een groter vrij lensoppervlak en hogere lumen-output voor de E2. De E3 heeft een lensvormige lichtkap van gestructureerd polycarbonaat. De E4 heeft helder, lensvormig veiligheidsglas.

Uitgelicht

Lees dit magazine
Energie besparen met gedimde verlichting Oud Beijerland

Dankzij LED-verlichting en een Easy Light dimregime wordt er in Oud-Beijerland is energie bespaard. Dat helpt de gemeente bij het realiseren van duurzaamheidsambities.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze lichtoplossingen, neemt u dan contact op met
Lightronics B.V.

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Selecteer optioneel uw interessegebied(en).