PRUNUS C

De straat- en terreinverlichting van de PRUNUS-armaturenfamilie kenmerkt zich door een design met oog voor detail. De PRUNUS C is een rondarmatuur in vier varianten dat door de vele mogelijke lichtkappen, vermogens en lichtprofielen breed toepasbaar is. Het armatuur is geschikt voor bedrijventerreinen, parkeerterreinen, parken, pleinen, stads- en dorpscentra, vrijliggende fietspaden, woonwijken en wijkontsluitingswegen. Het armatuur is waterdicht (IP66) en slagvast (IK10). 

In het kort

  • IP66
  • IK 10
  • Veiligheidsklasse 1
  • Veiligheidsklasse 2
  • Easy Light
  • Comfort Control Leefomgevingen
  • CE
Toepassingen Bedrijfs­ter­rei­nen, Stadskernen en dorpskernen, Woonwijken, Centra, Pleinen, Parkeer­terreinen, Fietspaden, Wijkontsluitings­wegen
Label Lightronics
Behuizing Aluminium met niet-verkleurende polyester coating
Kleur RAL 7016
Lichtkap UV-gestabiliseerd polycarbonaat, gestructureerd, UV-gestabiliseerd polycarbonaat, helder, Veiligheidsglas
Lumenbereik 1050 - 4860
Lichtprofielen Asymmetrisch, Rondstralend
RA-waarde > 70

Verlichting als markeringspunt

Stads- en dorpscentra vragen om eenheid in het straatbeeld. Planologen, architecten en gemeenten hebben met de PRUNUS de mogelijkheid om de leefomgeving herkenbaar en stijlvol in te richten met één armaturenfamilie. De familie biedt met 7 modellen en 24 varianten een grote keuze in vorm, lichtverdeling en toepassingsmogelijkheden. Een LED-ring in de bovenkap of opzetflens maakt het mogelijk om markeringspunten aan te brengen in het straatbeeld en de leefomgeving een eigen identiteit te geven. De LED-ring kan worden uitgevoerd in zeven kleuren.

 

Varianten

Flexibiliteit en vormgeving zijn twee belangrijke factoren binnen de PRUNUS-familie. De PRUNUS C kent vier varianten: C1, C2, C3 en C4. De C1 en C2 hebben een heldere, vlakke lichtkap van UV-gestabiliseerd polycarbonaat, met een groter vrij lensoppervlak en hogere lumen-output voor de C2. De C3 heeft een lensvormige lichtkap van gestructureerd polycarbonaat. De C4 heeft een lensvormige lichtkap met helder veiligheidsglas.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze lichtoplossingen, neemt u dan contact op met
Lightronics B.V.

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Selecteer optioneel uw interessegebied(en).