PRUNUS A4

De PRUNUS A4 is ideaal voor parken, pleinen en stads- en dorpskernen. De lichtbron in de PRUNUS A4 levert indirect, warm licht dat door een witte reflector wordt verspreid. De straat- en terreinverlichting biedt licht waar en wanneer gewenst doordat de lichtverdeling exact bepaald kan worden. A4 biedt indirecte, warme en slagvaste (IK10) straatverlichting. 

In het kort

  • IP66
  • IK 10
  • Veiligheidsklasse 1
  • Veiligheidsklasse 2
  • CE
Toepassingen Centra, Pleinen, Parkeer­plaatsen
Label Lightronics
Behuizing Aluminium met niet-verkleurende polyester coating
Kleur RAL 7016
Lichtkap UV-gestabiliseerd polycarbonaat, helder
Lumenbereik 1700 - 1700
Lichtprofielen Rondstralend
RA-waarde > 70
 

Verlichting als markeringspunt

Stads- en dorpscentra vragen om eenheid in het straatbeeld. Planologen, architecten en gemeenten hebben met de PRUNUS de mogelijkheid om de leefomgeving herkenbaar en stijlvol in te richten met één armaturenfamilie. De familie biedt met 7 modellen en 24 varianten een grote keuze in vorm, lichtverdeling en toepassingsmogelijkheden. Een LED-ring in de bovenkap of opzetflens maakt het mogelijk om markeringspunten aan te brengen in het straatbeeld en de leefomgeving een eigen identiteit te geven. De LED-ring kan worden uitgevoerd in zeven kleuren.

Flexibiliteit in vorm

Vormgeving en flexibiliteit zijn twee belangrijke factoren binnen de PRUNUS-familie. Zo bestaat paaltoparmatuur A uit vier varianten met heldere of semi-frosted lichtkap. De vormgeving is bepalend voor de toepassing en tegelijkertijd maakt de PRUNUS het mogelijk om voor iedere locatie te kiezen voor de juiste vorm. Het A4-armatuur heeft een heldere lichtkap van UV-gestabiliseerd polycarbonaat. Indirect licht maakt dit armatuur bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een park of plein.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze lichtoplossingen, neemt u dan contact op met
Lightronics B.V.

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Selecteer optioneel uw interessegebied(en).