PRUNUS A3

De PRUNUS A3 geeft aangenaam, niet-verblindend licht door de combinatie van de Clear bowl optica-afscherming en heldere lichtkap. De PRUNUS A3 is geschikt voor bedrijventerreinen, parken, pleinen, stads- en dorpscentra, vrijliggende fietspaden en woonwijken. Doordat de lichtverdeling exact kan worden bepaald biedt de straat- en terreinverlichting licht waar en wanneer gewenst. Paaltoparmatuur A3 biedt slagvaste (IK10), indirecte LED verlichting.

In het kort

  • IP66
  • IK 10
  • Veiligheidsklasse 1
  • Veiligheidsklasse 2
  • Easy Light
  • CE
Toepassingen Woonwijken, Centra, Pleinen, Woon­straten, Fiets­paden, Parkeer­plaatsen, Vakantieparken
Label Lightronics
Behuizing Aluminium met niet-verkleurende polyester coating
Kleur RAL 7016
Lichtkap UV-gestabiliseerd polycarbonaat, helder
Lumenbereik 800 - 3000
Lichtprofielen Symmetrisch, Asymmetrisch, Rondstralend
RA-waarde > 70
 

Verlichting als markeringspunt

Stads- en dorpscentra vragen om eenheid in het straatbeeld. Planologen, architecten en gemeenten hebben met de PRUNUS de mogelijkheid om de leefomgeving herkenbaar en stijlvol in te richten met één armaturenfamilie. De familie biedt met 7 modellen en 24 varianten een grote keuze in vorm, lichtverdeling en toepassingsmogelijkheden. Een LED-ring in de bovenkap of opzetflens maakt het mogelijk om markeringspunten aan te brengen in het straatbeeld en de leefomgeving een eigen identiteit te geven. De LED-ring kan worden uitgevoerd in zeven kleuren.

Flexibiliteit in vorm

Vormgeving en flexibiliteit zijn twee belangrijke factoren binnen de PRUNUS-familie. Zo bestaat paaltoparmatuur A uit vier varianten met heldere of semi-frosted lichtkap. De vormgeving is bepalend voor de toepassing en tegelijkertijd maakt de PRUNUS het mogelijk om voor iedere locatie te kiezen voor de juiste vorm. Het A3-armatuur heeft een heldere lichtkap van UV-gestabiliseerd polycarbonaat.

Uitgelicht

Lees dit magazine
Energie besparen met gedimde verlichting Oud Beijerland

Dankzij LED-verlichting en een Easy Light dimregime wordt er in Oud-Beijerland is energie bespaard. Dat helpt de gemeente bij het realiseren van duurzaamheidsambities.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze lichtoplossingen, neemt u dan contact op met
Lightronics B.V.

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Selecteer optioneel uw interessegebied(en).