CLARA 720

De Clara 720 is een uniek ronde LED-pendelarmatuur dat een efficiënte verlichtingsoplossing biedt voor onder meer entrees, toonzalen, kantoren, winkels, scholen en trappenhuizen. De Clara 720 is bijzonder fraai vormgegeven, heeft een hoge lichtopbrengst en een prachtig lichtbeeld. Het armatuur biedt directe en indirecte verlichting met de toegevoegde optie van rood, groen en blauw uplighting. De Clara 720 kan ook rechtstreeks op het plafond worden gemonteerd. Het pendelarmatuur is beschermd tegen opspattend water (IP 40). 

In het kort

  • IP40
  • Veiligheidsklasse 1
  • Smart
  • SmartScan
  • CE
Toepassingen Entrees, Trappen­huizen, Ontvangstruimtes, Algemene ruimtes
Label Thorlux by Lightronics
Behuizing Aluminium met niet-verkleurende polyester coating
Kleur RAL 9016
Lichtkap UV-gestabiliseerd polycarbonaat, opaal
Lumenbereik 6090 - 13365
Lichtprofielen Symmetrisch
RA-waarde > 80

Uplight accenten

De ringvormige Clara 720, met een royale doorsnede van bijna 90 cm, is verkrijgbaar als pendel- of opbouwarmatuur met een uplight, standaard in wit maar ook verkrijgbaar in rood, groen en blauw voor een esthetisch of functioneel kleuraccent. Het unieke ontwerp van de Clara 720 biedt een veelzijdige lichtoplossing voor een breed scala aan commerciële en retailtoepassingen.

 

Lage exploitatiekosten

De Clara 720 maakt gebruik van LED’s die gemonteerd zijn op speciaal ontworpen printplaten met een uitstekend thermisch beheer. Het gebruik van de hoog-efficiënte LED's in combinatie met hoogwaardige optieken en een beoogde levensverwachting van meer dan 100.000 uur, zorgt voor lage energie- en onderhoudskosten.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze lichtoplossingen, neemt u dan contact op met
Lightronics B.V.

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Selecteer optioneel uw interessegebied(en).