BRISA PLUS

Functioneel compleet

Verkeersborden, wegmarkering, beplanting, medeweggebruikers: BRISA PLUS is ontworpen om alles aan te lichten wat zich op en langs de weg bevindt. Gelijkmatige spreiding van het licht en de kleurherkenning verhogen de verkeersveiligheid. Het LED-armatuur is geschikt als licht bij doorgaande wegen, wijkontsluitingswegen, industrieterreinen, rotondes en parkeerplaatsen. Alle armaturen van de BRISA-lijn zijn slagvast (IK 10) en waterdicht (IP 66).

In het kort

  • IP66
  • IK 10
  • Veiligheidsklasse 1
  • Veiligheidsklasse 2
  • Easy Light
  • Comfort Control Leefomgevingen
  • dekraLedPerformance
  • enec
  • CE
Toepassingen Wijkontsluitings­wegen, Parkeer­plaatsen, Toegangs­wegen, Rond­wegen, Industrie­terreinen
Label Lightronics
Behuizing Aluminium met niet-verkleurende polyester coating
Kleur RAL 9007, RAL 9005, RAL 7016
Lichtkap Helder glas, Veiligheidsglas
Lumenbereik 3240 - 18000
Lichtprofielen Asymmetrisch, Diepstralend, Rondstralend
RA-waarde > 70

Klaar voor de vraag van morgen

De invulling van het klimaatakkoord 2030

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.
Easy Light
Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen.
Easy Light
Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Multi­functio­nele totaal­oplossing

De BRISA familie

Uitgelicht

Lees dit magazine
Doelstellingen Energieakkoord behalen met BRISA PLUS

Veiliger, lager energieverbruik en een kleinere CO2-footprint. Die doelen streefde de gemeente Best na bij de vervanging van verlichting rond drie bedrijventerreinen.

Lees dit magazine
Gelijkmatig lichtbeeld met BRISA PLUS in Voorburg

Welk armatuur creëert een zo gelijkmatig mogelijk lichtbeeld? Dat vroeg de gemeente Leidschendam-Voorburg zich af. Het antwoord: BRISA PLUS.

Lees dit magazine
Egaal lichtbeeld en energiebesparing met BRISA en BRISA PLUS

De energiebesparende BRISA- en BRISA PLUS-armaturen zorgen voor egaal lichtbeeld bij een drukke toegangsweg in de gemeente Borsele.

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Selecteer optioneel uw interessegebied(en).