Hoge-Rij-Deventer-028

Slim renoveren met verlichting van Lightronics

26 oktober 2021 | Nieuws

In 2050 moet de complete gebouwde omgeving energieneutraal zijn. Het verduurzamen van bestaande woningen is de sleutel naar een energieneutrale woningvoorraad. Slimme renovatie van de verlichting speelt daarbij een belangrijke rol.

Kosten besparen op energieverbruik en onderhoud

Door over te stappen op LED-verlichting kunt u uw energieverbruik al snel met 50% verlagen. De toevoeging van slimme componenten, zoals sensoren, kunnen het energieverbruik nog verder verlagen, tot wel 80%. Bovendien bespaart u bij de overstap op LED ook op onderhoudskosten. De levensduur van LED is immers vele malen hoger dan conventionele lichtbronnen waardoor veel minder onderhoud nodig is.

Een oplossing voor iedere renovatie

Met onze HOGRO en HOGRO Plus-lijn is er voor iedere renovatie een geschikte lichtoplossing. Lightronics heeft met het label HOGRO een groot aantal functionele armaturen in het assortiment. Deze armaturen hebben een bewezen kwaliteit. Door toepassing van onze retrofit-unit kunnen deze bestaande conventionele armaturen ook worden voorzien van LED, dit voorkomt onder meer onnodig schilderwerk en scheelt in de vervangingskosten. Met de Oppluskit is het mogelijk om energiezuinige LED’s te monteren in bestaande armaturen. Met de Oppluskit hoeft alleen het conventionele binnenwerk en de lichtkap van een armatuur vervangen te worden door een LED-unit en een nieuwe lichtkap.

Bekijk de oppluskit

Design armaturen voor plafond- en wandverlichting

De HOGRO Plus-serie is ontworpen met oog voor detail. De functionele designarmaturen voor wand- en plafondverlichting vormen één familie die zorgt voor een eenduidige uitstraling. De HOGRO Plus-serie is van hoge kwaliteit door toepassing van een dubbel gecoate aluminium behuizing en geavanceerde LED-technologie. Maak kennis met de RINK, GEO en DOTT-armaturenfamilie.

Bekijk de HOGRO-PLUS armaturen
Hoge-Rij-Deventer-029

Wilt u een passend lichtadvies?

Benieuwd wat de verlichting van Lightronics voor u kan betekenen? Neem voor meer informatie of een passend lichtadvies contact op met uw accountmanager!

Neem contact op lichtplan aanvragen
Deel dit bericht: