Industriële armaturen Thorlux by Lightronis

INDUSTRIËLE ARMATUREN

Optimaliseer uw bedrijfsproces

Goed licht is onmisbaar in een productieproces, de logistiek of op kantoor. De oplossingsgerichte LED-armaturen van Lightronics maken het mogelijk voor elke ruimte een optimaal lichtplan te realiseren, de productie te verhogen en uw energie- en onderhoudskosten te verlagen.Lees meer »

Bekijk alle armaturen » Vraag onze Quickscan aan »
Download brochure
Download de brochure
Verhoog de productiviteit in uw kantoren
Kantoor

Kantoorverlichting

Verhoog de productiviteit in uw kantoren

De ideale LED kantoorverlichting is representatief en verhoogt de productiviteit. Met onze lijn inbouw-, opbouw en pendelarmaturen verzekert u bovendien een lagere TCO.

Armaturen voor kantoorruimtes »
Verhoog het rendement in uw productieruimtes
Productieruimte

Werkplaats- en bedrijfshalverlichting

Verhoog het rendement in uw productieruimtes

Effectiviteit en veiligheid, daar draait het om op de werkvloer. Met onze industriële armaturen verbetert u het rendement en biedt u een veiliger werkomgeving aan uw werknemers.

Armaturen voor productieruimtes »
Verbeter de veiligheid op uw bedrijfsterrein
Bedrijfsterrein

Terreinverlichting

Verbeter de veiligheid op uw bedrijfsterrein

Of u nu reguliere bedrijfsuren voert of rond de klok opereert, verlichting van uw bedrijfsterrein, zoals aan de gevel en bij de parkeerplaatsen, is van groot belang voor de veiligheid van uw onderneming.

Armaturen voor bedrijfsterreinen »
Magazijnen & warenhuizen
Magazijn

Magazijnverlichting

Verlaag de kosten in uw magazijnen

80 procent van de uitgaven voor warehouses en magazijnen bestaat uit energiekosten. Onze QuickScan geeft direct inzicht in wat u bespaart met slimme verlichting.

Armaturen voor magazijnen »

Lichtplan

Maak uw besparing inzichtelijk

De lichtexperts van Lightronics helpen u graag bij het maken van een uitgekiend, toekomstbestendig lichtplan. Wij realiseren overal in uw bedrijf het juiste verlichtingsniveau met (veel) minder armaturen dan in een conventionele bestaande situatie. In hoge productiehallen kan het aantal lichtbronnen vaak zelfs met driekwart worden teruggebracht. Dit resulteert in een efficiënter facilitair beheer. Door het toepassen van LED-verlichting bespaart u bovendien tot 70% energie, verlaagt u de CO2 footprint en realiseert u lagere exploitatiekosten. Met onze oplossingen voor slim beheer kan de efficiency nog verder verhoogd worden.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen?

Vraag onze Quickscan aan »

ONZE ARMATUREN

filter armaturen

Referenties

FMJ 's-Gravendeel

FMJ 's-Gravendeel

Armaturen: Radiance, Clara, G3, G2

Lees verder »

Oerlemans

Oerlemans, magazijn

Armaturen: Solow Xled Dualline

Lees verder »

Lightronics

Lichtoplossingen voor een prettige en veilige leefomgeving

Lightronics produceert en distribueert al 50 jaar lichtoplossingen en heeft een sterke traditie in degelijke, betrouwbare armaturen. Onze kracht is onze toegevoegde waarde: als onderneming en producent zijn wij betrokken bij uw onderneming en denken we voortdurend mee. Wij weten als geen ander hoe belangrijk de juiste verlichting is tijdens het productieproces. Onze eigen kwaliteitseisen zijn leidend in ons advies aan u. Lightronics is partner van onder meer overheden, openbaarvervoer organisaties, energiemaatschappijen, de industrie, woningbouwcoöperaties, architecten en installateurs.

Meer over Lightronics »