Lightronics SIROC armatuur langs een weg

SIROC

GELIJKMATIG LICHTBEELD

De SIROC is een kofferarmatuur voor straat- en terreinverlichting, uitermate geschikt voor gebruik op masthoogtes van 8 tot 16 meter. Het armatuur is slank van vorm en heeft een enorme uitstraling. SIROC is geschikt voor industrieterreinen, parkeerplaatsen, provinciale wegen, rotondes, toegangswegen en wijkontsluitingswegen. Het armatuur kan optioneel worden voorzien van een dimregime. Het opzet- of opschuifarmatuur is waterdicht (IP66) en slagvast (IK10).

Beknopt overzicht
IP66 IK10 Veiligheidsklasse1 Veiligheidsklasse2 Easylight CE-keurmerk

Toepassingen
Openbare ruimte, Binnen de bebouwde kom, Buiten de bebouwde kom, Industrieterrein, Rotonde, Ontsluitingsweg, Provinciale weg, Pleinen en parken

Armatuur type
Kofferarmatuur

Lichtkap
Veiligheidsglas

Kleur
DB 703

Behuizing
Aluminium gecoat

Constant Lumen Output
Standaard

Lumenbereik
Van 2500 tot 16000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 70

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics SIROC armatuur langs een weg

DE VOORDELEN VAN DE SIROC

VERKEERSVEILIGHEID

SIROC staat garant voor een gelijkmatig lichtbeeld. Bovendien draagt het neutrale witte licht (4000K) bij aan de verkeersveiligheid. Naast de LED-lichtbron, waarmee fors wordt bespaard op het vermogen dat nodig is voor de verlichting, kan SIROC worden uitgerust met standaard dimregimes. De vijf standaard dimregimes veranderen aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte om licht te brengen waar en wanneer nodig en energie te besparen.

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics duurzaam ceder

Alternatieve armaturen

Optimaal kijkcomfort

De BURAN PLUS is een breed inzetbaar armatuur voor de openbare ruimte. Het armatuur is voorzien van een lensoptiek dat speciaal is ontworpen om de weg te verlichten met behoud van kijkcomfort en om lichthinder te voorkomen.

Licht in de periferie

De BRISA PLUS is bij uitstek geschikt voor de verlichting van doorgaande wegen, wijkontsluitingswegen, industrieterreinen, rotondes en parkeerplaatsen. Gelijkmatige spreiding van het licht en kleurherkenning verhogen de verkeersveiligheid.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

José Bertens
Zuid-Holland | Zeeland | Noord-Brabant | Limburg
Pieter Peppelman
Noord-Holland | Flevoland | Utrecht
Peter Ras
Friesland | Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland